Noutăți de vară de la Jenny Fairy, cu superstarul Emily Ratajkowski în rol principal

 

ccc


Din Parisul romantic, CCC ne duce într-o călătorie de modă pe Riviera Franceză. Faceți cunoștință cu cea de-a doua lansare a campaniei Jenny Fairy, cu Emily Ratajkowski în rol principal. Bucurați-vă de soare, de atmosfera fără griji și de ultimele tendințe, pe care le puteți descoperi la prețuri începând cu 99,99 RON.

Emily Ratajkowski deschide un alt capitol din istoria modei brandului Jenny Fairy, prezentând pentru a doua oară cele mai inedite tendințe ale sezonului. Din Parisul romantic și nonșalant, top modelul ne poartă într-o călătorie de vară, inspirațională pentru cele mai noi look-uri de la brandul preferat al influențatorilor. Sandalele în tendințe și gențile din colecția de vară Jenny Fairy sunt disponibile de la doar 99,99 RON.


ccc


Brandul Jenny Fairy și Emily Ratajkowski ne redau o poveste de vară despre farmecul timpului liber și cele mai în vogă tendințe. Top modelul magnetic prezintă cei mai la modă pantofi și genți de mână, care se vor potrivi cu atmosfera destinațiilor de vară și a străzilor marilor orașe. Fundalul pentru cea mai recentă colecție a brandului este alcătuit din dungi alb-roșu, un motiv preferat de designerii globali pentru vara anului 2023.


ccc


Brandul Jenny Fairy iubește tendințele, prin urmare materialele transparente nu puteau fi ratate din colecție. Cea mai recentă campanie include și colecția capsulă Transparent, care permite stilizarea și asocierea cu texturi și degrade. Elementele transparente, prezente pe papuci și sandale de vară, vor străluci elegant în radierea soarelui de vară. Mini genți drăguțe din mărgele împletite promit să fie un adevărat must have al sezonului care vine.


ccc


Motivele de vară au înflorit literalmente pe pantofi și genți de mână Jenny Fairy. Flori și fluturi simpatici sunt prezentați pe gențile tip baghetă și pe sandalele cu platformă. Energia verii strălucește și în culori vibrante: nuanțe de lime suculent, albastru tip baby blue sau roz pastel sunt alegeri ideale pentru ținutele de vară. Culorile dulci se încadrează în referințele celor mai mari tendințe ale anilor 2000, care vor recuceri inimile pasionatelor de modă.


ccc


Pantofii si accesoriile brandului Jenny Fairy sunt disponibile în magazinele CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu