Muguet du Guelain 2016




Dragile mele, se apropie 1 Mai, ziua in care Guerlain lanseaza o noua editie limitata Muguet. Stiti ca sunt fan Guerlain, si v-am mai spus ca acest parfum este pe lista mea de dorinte de cativa ani buni...






Anul acesta, pentru prima data de cand a fost lansat parfumul in 1998, compozitia lui a fost modificata, editia din acest an fiind creata de catre Thierry Wasser. A fost descris ca fiind o interpretare moderna si naturala, cu note verzi, urmate de trandafir si iasomie.




Diferentele nu sunt foarte mari fata de aroma creata in 1998 de catre Jean-Paul Guerlain, doar ca nu mai sunt note exclusiv florale ci usor cremoase care o apropie de aroma creata de Jacques Guerlain in 1908.




Sticla este alta in fiecare an, iar anul acesta este creata in colaborare cu casa de bijuterii  Ambre & Louise, care  a creat lacramioarele filigranate din argint.

Despre Muguet du Guerlain, am mai scris in anii anteriori aici si aici!

Editia de anul acesta are 100 ml, costa 430 Euro si va fi disponibila in doar 2148 de exemplare! Nu ma intrebati de ce fix acest numar ca habar nu am!

Raman la ceea ce va spuneam si anii trecuti...poate anul viitor, cine stie, va fi al meu un astfel de exemplar, speranta moare ultima!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii: