Bratara mea Soufeel

Dragile mele, astazi va prezint bratara mea Soufeel!!!

Sunt indragostita, indragostita, indragostita de ea! Nu credeam, va spun cu mana pe inima ca bratara asta poate fi atat de frumoasa. Eu nu ma omor sa port bratari, dar aceasta e minunata si nu mai pot de dragul ei. Charm-urile sunt atat de finute si bine realizate!

Sunt sigura ca deja ati citit multe despre aceasta bratara, dar va mai amintesc si eu cate ceva! Este din argint, charm-urile sunt marcate 925. Am ales ca dimensiune 19 cm din cate imi amintesc. Este bine sa va masurati si sa adaugati 1,5 cm in plus pentru ca nu trebuie sa fie fixa!

Preturile sunt inbatabile din punctul meu de vedere, nu incape comparatie cu alte brand-uri si va puteti si voi convinge intrand pe site!

Singurul meu inconvenint a fost faptul ca a ajuns foarte, foarte greu. A stat o luna la posta vamala de cand a intrat in tara si pana am primit avizul! Iar eu fara aviz nu ma duc pentru ca stai ore in sir pana gaseste coletul. A meritat asteptarea, e superba, asa cum spuneam!

Curioase? Haideti sa o vedeti!




Ambalajul este superb! O cutie extrem de bine realizata, eleganta, ascunde pungulitele cu charm-uri! Fiecare dintre ele beneficiaza de propria punguta! Daca vrei sa faci bratara cadou, aceasta vine insotita si de o punga de cadou!



 
Am ales un charm cu o coroana de regina, am eu ce am cu coroanele...cine stie ce am fost intr-o viata anterioara...




Eu nu beau cafea, dar acest charm este absolut adorabil! Argint emailat, iar in cescuta este desenata o inimioara! Este atat de dragut...






 Doua inimi impreunate si incoronate...nu mai e nimic de spus...




Iubesc florile, iubesc gradinaritul si am ales acest charm simbolic!






Ultimul, dar evident nu cel din urma, as putea spune ca este cireasa de pe tort, este o inima care are poza lui Beatrice pe ea! Este un charm personalizat, pe care il puteti face asa cum va doriti! Eu iubesc sa il port, asa simt ca o am alaturi de mine toata ziua! Partea cealalta este asa cum vedeti, batuta cu pietricele, atat de finute si bine realizate!






In plus, uitandu-ma acum pe site am vazut atat de multe noutati tentante...cu greu m-am abtinut sa nu plasez o noua comanda!

Eu va invit si pe voi sa vizitati site-ul si sunt convinsa ca veti gasi ceva si pe placul vostru! Mi-ar placea sa imi spuneti, sau sa imi lasati link-uri cu piesele voastre favorite, doar stiti ca sunt curioasa! Iar eu mai, mai ca imi fac un nou wish-list!

Va astept cu drag si interes preferintele!

KISSES!



CONVERSATION

12 comentarii:

  1. Toate sunt frumoase si imi plac,eu nu am niciuna de acest gen,dar ador persoanele care isi achizitioneaza astfel de giuvaieruri. Sa le porti cu drag .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o porti cu placere. Am vazut si eu mai devreme ce lanseaza in iulie si mi-au placut o gramada din ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. adorabile, ultimul este preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase alegeri,si eu o iubesc mult pe a mea,s-o porti cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Eeee ti-as umple pagina aici dar l-am ales pe acesta Copacul Vietii
    http://www.soufeel.ro/tree-of-life-charm-925-sterling-silver-fit-all-brands-1.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa o porti cu drag! As fi ales si eu cu siguranta ceasca de cafea.

    RăspundețiȘtergere