Look Update Nivea

NIVEA urmează trendul verii 2015, dar şi trendurile globale orientate către protecţia mediului și implementează un update de look pentru ambalajele tuturor produselor de îngrijire a tenului începând cu cremele de față NIVEA.




În acest mod, NIVEA îşi manifestă grija nu doar pentru piele, ci şi pentru mediul înconjurător, printr-un design inovator şi eco-friendly al borcanelelor de cremă de față, confecţionate acum dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, în timp, amprenta de carbon a produselor.

Alege crema de zi potrivită în funcţie de nevoile tenului tău și urmează trendul eco!

NIVEA îţi propune trei creme de față diferite, cu o textură ușoară, perfectă pentru anotimpul cald!



Tenul normal se va împăca perfect cu crema hidratantă de zi NIVEA deoarece aceasta cremă are o textură uşoară, neuleioasă, şi protejează eficient pielea împotriva factorilor externi. Crema NIVEA are o absorbţie rapidă, crema de zi hidratantă fiind îmbogăţită cu Vitamina E şi tehnologia Hydra IQ, care ajută la hidratarea în profunzime a tenului. Factorul optim FPS 15 protejează tenul împotriva razelor UVA, prevenind îmbătrânirea prematură.

Dacă ai tenul gras, crema matifiantă de zi NIVEA È›i se va potrivi în mod sigur. ÃŽmbogăţită cu extract de alge marine ÅŸi tehnologia Hydra IQ, crema matifiantă NIVEA are o formulă ce controlează sebumul, hidratează intensiv fără a încărca porii ÅŸi reduce aspectul lucios al tenului. 

Crema de zi nutritivă NIVEA este special creată pentru nevoile tenului uscat şi sensibil. Uleiul natural de migdale şi tehnologia Hydra IQ din crema NIVEA hidratează intens şi consolidează bariera naturală a pielii, prevenind deshidratarea. Sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului.

Pretul unei creme este de 22 Ron, un pret mai mult decat bun dupa parerea mea!

SFAT NIVEA: Este indicat să aplici make-up doar după hidratarea cu o cremă de zi, potrivită tenului tău. Astfel, tenul tău va fi protejat eficient împotriva razelor solare È™i va avea un aspect uniform, perfect pentru a fi o bază de machiaj. 

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.

Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Voi sunteti atente la acest tip de schimbari, va influenteaza decizia de a cumpara un produs in functie de grija manifestata fata de mediu de catre brand-ul respectiv?

Astept cu interes si parerile voastre, pentru ca eu recunosc ca imi doresc sa traim intr-o lume in care toti ne aratam sub o forma sau alta interesul fata de mediu.

KISSES!



SF



CONVERSATION

2 comentarii:

  1. NIVEA are locul ei bine stabilit in ierarhia produselor de gen , eu ma impac foarte bine cu produsele lor

    RăspundețiȘtergere