Magazin Flormar in Mega Mall

Lansarea Mega Mall s-a lasat si cu o noua destinatie de shopping pentru iubitoarele Flormar! Inaugurarea noului magazin a fost o sursa de rasfat cu sampanie, entuziasm si  un candy bar delicios plin de culori si arome deosebite . Surprizele nu s-au oprit aici, organizatorii au pregatit  cadouri , promotii de proportii si game noi de produse.






Care4lips a fost produsul vedeta – balsamul de buze in forma de ou cu arome fructate si delicioase imbietoare si foarte hidratante. Imi place, place, place!




Flormar se mai poate lauda cu crema Duo Shimmering&Lotion – aceasta este o lotiune de corp cu particule stralucitoare intr-un concept nou -  impartita pe doua compartimente – crema si sclipici – acest concept permite dozarea cantitatii dorite dupa preferinta sau eveniment . Crema este foarte hidratanta - utilizata separat mentine elasticitatea pielii  si  protejeaza de razele UV. Mi se pare ideala pentru vara!




Flormar investeste in imaginea brandului asadar la categoria inaugurarilor face parte si noul site Flormar cu o infatisate noua si promotii de exceptie.










Cine s-ar putea abtine de la shopping atunci cand rafturile sunt pline de minunatii si preturile atat de bune?




La finalul evenimentului fiecare participant si-a lasat semnatura si un mesaj frumos cu ruj pe oglinda .




Voi ati reusit sa treceti pragul noului magazin? Pentru cele care nu sunteti din Bucuresti, aveti in localitatea in care locuiti posibilitatea de a achizitiona produse Flormar? Care este produsul Flormar favorit?

Va astept, ca intotdeauna, cu mare drag, opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

3 comentarii: