MustaeV, o noua descoperire!

Dragutelor, astazi va povestesc putin despre un brand nou.

Este vorba despre MustaeV, un brand corean, care se pare ca face victime printre blogger-ite! Personal nu stiu prea multe despre istoria brand-ului, dar cum cosmeticele coreene sunt atat de bune, nu am ezitat sa incerc si eu minunea atunci cand mi s-a ivit ocazia! MustaeV este un brand fondat in 2009, dar cu experienta de 60 de ani in industria de beauty.

Va spun un secret! Eu nu folosesc foarte mult fond de ten. De cele mai multe ori nu folosesc deloc, prefer sa investesc in ingrijirea tenului decat in machiaj, dar asta e deja o alta poveste...Totusi sunt zile in care imi doresc o culoare putin mai uniforma si apelez la fondul de ten. Pentru ca de cele mai multe ori tenul meu nu pune mari probleme, nici nu imi doresc o acoperire mare, ci doar un strat fin care sa acopere usor micile imperfectiuni!

Am primit spre testare Skinny Tint Foundation nuanta bright beige, o nuanta usor mai deschisa decat nuanta tenului meu, dar care totusi se uniformizeaza destul de bine dupa aplicare, pare ca se topeste si preia din nuanta pielii, cel putin in cazul meu, pentru ca am aplicat o cantitate redusa. L-am aplicat cu degetele asa prefer pentru ca iau o cantitate mica si nu imi simt tenul incarcat!

Asa cum spuneam am primit 4 mostre pentru testare, dar au ajuns la poza doar trei, pentru ca fiind tare curioasa sa il incerc nu mi-am mai amintit sa fac intai fotografia si am desfacut primul pliculet.




Concluzia mea este ca este un FDT, care ofera totusi o acoperire mica/cel mult medie daca aplicam straturi succesive. Mi-a placut pentru ca l-am aplicat fara probleme peste crema de fata, fara sa se stranga inestetic, dar repet eu aplic cu zgarcenie FDT. Se intinde foarte, foarte bine, practic nu il simti pe ten, nu incarca porii si nu mi-a cauzat nici o neplacere. Efectul final este soft, mat si se mentine pe ten fara probleme pana seara. Pe ecranul telefonului insa il veti regasi.

Pe site il gasiti la 33 $, un pret bun pentru un FDT bun..Nuantele sunt insa putine,  cred ca ar trebui o varietate mai mare de tonuri.

Consider tare important sa putem testa inainte sa luam decizia de a cumpara un produs. Voi ce parere aveti, va place sa testati in prealabil un produs, sau sunteti mai impulsive, cumparati direct?

Stiati detalii despre MustaeV pana acum? V-ar interesa sa incercati MustaeV?

Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: