Valentina Pelinel te invita sa-i descoperi secretele frumusetii alaturi de specialisti in domeniu!

Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta da startul unei conferinte, in cadrul careia va oferi sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos. Subiectele abordate cuprind o paleta vasta de domenii, cum ar fi: trucuri pentru un corp perfect, reteta unei vieti echilibrate si sport de placere. Evenimentul va avea loc in data de 25 iunie 2015, incepand cu ora 18:00.

Valentina Pelinel isi doreste sa ii rasplateasca pe toti cei care i-au urmarit cariera de-a lungul timpului, propunandu-le un eveniment exclusivist. Astfel, femei si barbati deopotriva, sunt invitati sa afle "Secretele Frumusetii cu Valentina Pelinel".




"Ani de-a randul am fost in lumina reflectoarelor si am primit sfaturi de la specialisti renumiti din domeniu, asa ca, acum a venit randul meu sa transmit mai departe aceste daruri de nepretuit. Ca urmare a sutelor de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata sau care isi doresc pur si simplu sa ma cunoasca, m-am gandit ca a venit timpul sa le impartasesc din trucurile mele. Imi place sa spun ca nu exista secrete in momentul in care se aduc in discutie subiecte cum ar fi: frumusetea, sportul si sanatatea, insa, chiar daca nu avem toate raspunsurile din lume, este bine sa oferim o parte din cunostintele acumulate. Imi doresc sa interactionam fata in fata cu specialisti care ne vor ajuta sa ne facem viata mai frumoasa. Mi-am conturat planul alaturi de prieteni si parteneri dragi mie: Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, La Roche Posay, dar si Dr. Oana Spanu, Medic Dermatolog, specialisti ce vor interactiona cu dumneavoastra pe tot parcursul conferintei. Va astept sa va inscrieti la adresa conferintavalentina@replicavedetelor.ro si sa descoperiti alaturi de mine secretele frumusetii", a marturisit vedeta.

Specialisti de renume din domeniul modei si al sanatatii si-au unit fortele pentru a raspunde intrebarilor participantilor, iar toti cei care isi doresc sa se inscrie la conferinta "Secretele Frumusetii cu Valentina Pelinel" sunt asteptati sa trimita un mail pe adresa conferintavalentina@replicavedetelor.ro

Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:

Categoria I: 70 RON ( include Kitul de Frumusete al Valentinei in valoare de 150 de ron)
Categoria II: 40 RON

Sponsorii evenimentului: Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, si La Roche Posay.

Parteneri media: Revista Plafar, Eva.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.

Fetelor, ce spuneti, ne vedem la eveniment? Eu cu siguranta imi doresc sa ajung!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: