Băneasa Shopping City te trimite la Londra, Paris și Milano

Dragile mele, cele care va faceti cumparaturile in urmatoarea perioada aveti sansa de a pleca intr-un city break fabulos! Detaliile vi le las mai jos!

Când fugi din București pentru un week-end într-una din marile capitale ale Europei, ai vrea să faci de toate. Sunt atâtea locuri de văzut, atâtea restaurante de încercat, atâtea muzee de vizitat! Ai vrea să pierzi vremea și la cumpărături? Nu ai de ce! Nu-ți fura din timpul prețios! Îmbogățește-ți garderoba sau cumpără-ți orice vrei tu în oricare din magazinele din Băneasa Shopping City! De city break ne ocupăm noi! S-a dat startul reducerilor și al premiilor stylish!






Dacă nu ai încă aplicaţia City iLove, acum ai un motiv în plus să intri pe Google Play sau App Store. Descarcă aplicația gratuit, scanează bonurile de cumpărături cu valori de peste 50 de lei, adună puncte (1 leu = 1 punct; excepție Carrefour, 10 lei = 1 punct) și poți câștiga pe loc cosmetice, pungi cadou cu mostre, vouchere pentru sau cu reduceri la cumpărături, dar și unul din cele trei city break-uri în capitalele modei Europene.




Tot ce porţi te poartă mai departe! Pe lângă experiența inedită de shopping pe care o oferă prin selecția unică de branduri internaționale, Băneasa Shopping City invită iubitorii de fashion să aibă parte de o experiență cu adevărat globală. Fă-ți cumpărăturile, scanează bonurile în aplicația City iLove și pregătește-ți bagajul pentru Paris, Londra sau Milano!
Promoția este valabilă în perioada 18 ianuarie - 25 februarie 2016, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro.




Despre aplicația City iLove

The City Of Good Life, orașul pe care îl iubeşti, este acum mai aproape de tine! Cu aplicația City iLove ai acces la toate lucrurile care-ți fac plăcere din Băneasa Shopping City, iar noi te răsplătim cu o mulțime de beneficii:
Sesiunile tale de shopping se tranformă în puncte atunci când scanezi bonurile de cumpărături;
Punctele acumulate se transformă în beneficii pe placul și stilul tău;
Cu cât strângi mai multe puncte, cu atât ajungi mai rapid la un nivel premium care-ți aduce beneficii exclusive;
Ai mereu la dispoziție un stilist care să-ți pună personalitatea în valoare, orice haină ai alege.
Afli înaintea tuturor ce filme vor apărea la Grand Cinema & More și poți ajunge să ai prioritate la casa de bilete, filme în avanpremieră și premieră;
Găsești rapid magazinele tale preferate cu ajutorul hărții interactive.

Atat de multe magazine, sezonul reducerilor, toate la un loc ne fac sa fim mai aproape de un weekend de poveste! Ce spuneti?

Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu