I am Famous by Melkior!




Dragile mele, Sarbatorile de Iarna au cam trecut, dar eu am ramas cu gandul la ele, usor nostalgica...Adevarul este ca nu stiu in ce mod miraculos, desi nu am avut prea multe zile libere, am reusit sa ma incarc cu energie ca dupa o vacanta de trei saptamani la soare, pe sezlong...


Iarna nu este doar despre Sarbatori, iarna aduce la Melkior colectia I am Famous, cu tonurile sale stralucitoare si festive.

Prima optiune este oja Little Stars cu accente metalice inconfundabile.






Urmeaza rujul Shiny Stars cu o textura extrem de usoara si placuta care hraneste buzele, actionand ca un balsam si asigurand un finish extrem de stralucitor pentru buze definite.




Apoi gama de cake eyeliner in 3 variante cromatice: Black, Prune, Brown, un produs cosmetic de make-up realizat sub forma compacta, intens pigmentat, rezistent la transfer, usor de folosit, care permite aplicare uniforma si graduala.




Nu lipseste Tatuajul permanent pentru corp Stars cu sclipiri de stele care ne duc cu gandul la nume faimoase.




Voi ati facut cumva cunostinta cu vreunul dintre aceste produse? Sunt curioasa daca sarbatorile au fost cu accente sclipitoare in cazul vostru sau daca vreun produs Melkior v-a insotit in aceasta perioada!

Va astept cu drag, aici, sa dezbatem subiectul!

KISSES!


CONVERSATION

3 comentarii: