Spring Summer Trend 2016 by MAC Cosmetics




Dragile mele, am avut bucuria de a participa, in urma cu doar cateva zile, la prezentarea trendurilor primavara-vara 2016 in materie de make-up, prezentare sustinuta de catre Alexandra Spyridopoulou – Global Senior Artist MAC Cosmetics.



Cred ca pentru orice pasionata de make-up, propunerile MAC reprezinta un moment extrem de important, care nu poate si nu trebuie trecut cu vederea sub nici o forma.

Si pentru ca stiu ca si voi iubiti MAC, impartasesc cu voi tot ceea ce este important in acest sezon! Va spun sincer ca pe mine m-a incantat ceea ce am descoperit, pentru ca iubesc culoarea in aceeasi masura in care iubesc si look-ul simplu si fara artificii inutile! Cred ca vor fi usor de integrat si adaptat stilului personal al fiecareia dintre noi toate aceste propuneri!

Revenind la tendinte le voi prezenta pe fiecare in parte in cateva cuvinte.

MAC Cosmetics – ALL




Ideea de decoratiuni si bijuterii in machiaj a aparut deja din sezonul trecut. Acum genele excentrice, buzele statement sunt privite mai degraba ca o extensie  a modei decat ca o metoda de infrumusetare.


De neinlocuit pentru acest trend sunt personalizările: pe podiumuri, culorile ÅŸi locurile în care au fost aplicate au fost schimbate pentru a se adapta trăsăturilor fiecărui manechin  hainelor pe care le poarta. Regăsim numeroase influenÅ£e în spatele acestei tendinÅ£e: de la manga la masai, de la anii ’70 la anii ’90, dar spre deosebire de acestea, noua interpretare are un aer lejer, fără restricÅ£ii sau concepte.





CRAYON

Pasiunea pentru culoare revine in acest sezon, mai ales pentru culorile primare! Pot fi purtate ca atare, singure, ca punct central al unui machiaj. Pigmentii acestui sezon sunt folositi asemenea unor creioane colorate.





AQUATIC 

Un albastru Klein, dar si alte nuante sunt in centrul atentiei, pentru un look urban cu tenta de graffiti.





HOT CHERRY

Da, da, cine nu isi doreste un machiaj lejer dar cu buze voluptoase? Ei bine in acest sezon se pleaca de la un " no make-up look", dar punandu-se accentul pe buze, insa acest lucru se realizeaza intr-o maniera tinereasca, fara accentul glamour, matur.





BROKKEN DOLL

Mascara si genele false sunt folosite intr-un mod ornamental in acest sezon, atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, rezultand un aspect plin de atitudine, dramatic. 






MAC Cosmetics – NOTHING

In spiritul anilor 90, machiajul natural se bazeaza pe o accentuare invizibila a trasaturilor! Un machiaj usor de realizat, in care se renunta la ideea de contur sau iluminare, luminozitatea subtila fiind noul sculpting. 


THE FACE

Mimeaza aspectul natural al pielii, folosindu-se putine produse in afara celor hidratante. Machiajul poate fi realizat punctual cu o tusa de concealer sau fond de ten, in rest ne bazam pe hidratarea intensa a tenului.





LUSTRE


Machiajul lejer si luminos este un nou trend si se cauta variate metode de a oferi luminozitate tenului, pentru a obtine efectul de strobing! 






RAW REFINED

O piele mai degraba sarutata de soare decat bronzata! Un trend care mie imi place tare mult! Un aspect lejer cu multa prospetime!



Trenduri variate, asa cum obsevati si voi, care ne dau libertate de exprimare.

Pentru voi care considerati ca este cel mai potrivit? Care este trendul care va inspira si pe care va doriti sa il transpuneti in realitate? Va astept cu drag si interes opiniile, ca intotdeauna!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu