O rochie curcubeu!





Am purtat:
-rochie: - HERE
-sandale: - Zara
-machiaj si coafura: - Beatuty Studio 190


Dragile mele, astazi, vreau sa va prezint o rochie asa cum imi place mie...colorata. Pentru unele dintre voi poate prea colorata, rochia curcubeu a fost o alegere pe care am facut-o fara sa stau prea mult pe ganduri.



Am purtata-o cu mare drag la nunta unei prietene si a fost perfecta pentru mine. Confera libertate de miscare si zic eu unicitate, cu siguranta nu multa lume va indrazni sa poarte o rochie atat de colorata! Ca sa nu mai spun ca nici nu prea au unde sa o gaseasca, deci sansa de  a fi imbracata la fel cu altcineva este practic nula!

Si trebuie sa recunosc ca nu imi doresc sa apar la un eveniment identic imbracata cu o alta persoana. Sunt convinsa ca nimanui nu i-ar placea...

Faptul ca este pe un singur umar dar si volanul ii confera nota speciala pentru un eveniment mai deosebit, iar linia simpla, A-line in partea de jos o fac usor de purtat in ciuda culorilor puternice. Panglica neagra din talie atenuaza din forta culorilor, iar eu am optat pentru o pereche de sandale negre si un clutch galben care insa nu apare in poze.



























Din pacate aceasta rochie nu se mai afla pe stoc, nu mai am link-ul catre acest model, dar am lasat un link catre sectiunea rochii!

Dragile mele, va astept cu drag comentariile, parerile, ceea ce aveti sa imi impartasiti!

KISSES!


CONVERSATION

21 comentarii:

  1. Am intrat nerabdatoare pe link pentru ca nu-mi venea sa cred ca esti tu in poza de preview. E prima data cand te vad cu parul prins si esti foartee schimbata, ar trebui sa ti-l prinzi mai des, chiar iti sta minunat. Cred ca si machiajul a contribuit aici. Foarte frumoasa tu! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Fede! Chiar atat de schimbata iti par? Da, eu nu ma machiez excesiv, de fapt port mai mult mascara si ruj, rareori FDT. Aici eram super mult machiata fata de cum obisanuiesc eu. Dar am mai avut aparitii cu parul strans, in general la evenimente. Te pup draga mea!

      Ștergere
  2. Hey Camelia, happy new year!!!
    This dress is really carioca style, I like how fresh and colourful it is and how it make you look so confident and jolly!!!
    You've got mehendi... I la la love it! Is it the first time?
    Have a love day and xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi Valentina, thank you so much for your sweet comment, you are so nice to me! I'm so glad that you like my dress!
      Yes, it's my first mehendi, and I love it too.
      Have a beautiful week!

      Kisses my dear!

      Ștergere
  3. Esti adorabila, cati ani zici ca ai ?? 17 sau 18 ? Iar rochita si pantofii sunt minunati. Nu stiu cat de machiata erai sau nu dar eu te iubesc oricum stii asta nu cred ca trebuie sa-ti mai spun Si mai stii ca te iubesc total dezinteresat....nu ne cunoastem personal, nu am castigat vreun concurs sau alte chestii de acest gen. Te plac pur si simplu. Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii frumoasa mea <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, iti multumesc din suflet...Sigur ca stiu ca nu este un comentariu interesat, nici nu cred ca cele care sunteti aici, pe acest blog alaturi de mine faceti parte din aceasta categorie! Timpul le cerne pe toate si din fericire eu sunt un om cu picioarele bine infipte in pamant, trecuta prin destul de multe evenimente de viata ca sa nu realizez care sunt anumite categorii de oameni. Si stiu sigur ca tu nu faci parte din acelea...Iti multumesc din suflet inca o data, ma simt coplesita si onorata atunci cand o persoana ca tine, cu care nu am interactionat direct niciodata imi arata atata admiratie.
      Iti doresc ce imi doresc si mie, sanatate in primul rand sa putem sa ducem mai departe tot ce trebuie indeplinit pentru noi si oamenii care depind de noi.
      Te pup si sper ca intr-o zi sa ne intalnim si personal, mi-ar face mare placere, sa stii.

      Ștergere
  4. foarte frumoasa rochita!
    iti doresc un an minunat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet draga Coco! Un an minunat si tie draga mea! Mii de pupici!

      Ștergere
  5. Rochia arata superb .. la felv ca si tine. Iti sta foarte bine nu ea. Sandalele credeam ca sunt dupa SheIn. Vazusem si acolo modelul asta parca! Te pup si iti doresc un an nou cu impliniri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Ramona, ma bucur daca iti place rochia. Si iti multumesc si pentru apreciere. Posibil sa fie modele similare de sandale si pe diverse site-uri, stii cum e cu asiaticii care copiaza tot. Modelul meu este Zara. Te pup.

      Ștergere
  6. You look stunning in this dress!
    Great shots!
    and the bride is so cute too!
    wish you a happy New Year!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh, Helena, thank you so much! You are so kind to me my dear! Thank you for my friend too!
      Happy New Year you too!
      Kisses&Hugs!

      Ștergere
  7. O rochie colorata ca aceasta cred ca nu i-ar sta bine unei persoane care ar avea parul vopsit cu suvite, multicolor, insa cum tu esti brunetica, cu talia marcata si sandalele negre echilibreaza fain tinuta. Arata si arati excelent!
    xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare, tare mult draga Miha! Ma bucur daca iti place tinuta mea! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  8. Oo, cat de frumoasa!
    Rochita e deosebita, si chiar daca este atat de colorata, mie imi place foarte mult. Parul a fost foarte frumos aranjat!

    RăspundețiȘtergere