NOUA GAMĂ CALM by Paula's Choice






Ca de obicei, Paula's Choice ne surprinde cu noutati! Sper sa va fie utile si sa gasiti formula potrivita pentru voi!

Special formulate pentru tenul sensibil, intolerant sau cu afecțiuni cutanate ce prezintă simptome cum ar fi iritație sau roșeață, produsele din gama Calm sunt o soluție pentru ameliorarea acestora. Precum toate produsele noastre, gama Calm include formule de ultimă generație, fără parfum sau alți iritanți și fără coloranți.



În plus, gama Calm conține un complex de ingrediente dovedite în a ameliora iritația și roșeața, cum ar fi anti iritanți, ingrediente reparatoare și antioxidanți.



CALM REDNESS RELIEF REPAIRING SERUM

De ce este acest produs unic?

Calm Redness Relief Repairing Serum are o formulă inovativă, ideală pentru a calma iritația tenului și a estompa roșeața. Conține ingrediente cheie despre care cercetările în domeniu arată că reduc factorii ce favorizează roșeața persistentă și sensibilitatea pielii.




Pentru cine este potrivit acest produs?

Calm Redness Relief Repairing Serum este potrivit oricui are tenul afectat de roșeață, sensibilitate și senzație de disconfort și dorește să beneficieze de proprietățile antioxidanților fără a agrava starea pielii. Ideal pentru persoanele care au rozacee sau ten foarte sensibil.

Disponibil în varianta full size:

Calm Redness Relief Repairing Serum ► 168 lei


CALM REDNESS RELIEF 1% BHA LOTION EXFOLIANT

De ce este acest produs unic?

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant este o loțiune cu textură lejeră, care ameliorează roșeața, punctele negre, porii încărcați și aspectul porilor dilatați. Conține acid salicilic cu un pH ideal pentru ca exfolierea chimică să aibă loc, exfoliere care ameliorează aspectul tern și cenușiu al tenului, iar pielea devine mai netedă. Anti iritanții din plante prezenți în formulă îmbunătățesc aspectul tenului sensibil și iritat, pentru a obține un ten cu aspect mai sănătos. Produsul este 100% fără parfum și coloranți și are pH 3,5 – 3,89.




Pentru cine este potrivit acest produs?

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant este potrivit pentru toate tipurile de ten și pentru persoanele care au ten sensibil, roșeață, pori încărcați, textură și culoare neuniformă a pielii.

Disponibil în varianta full size:

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant ► 137 lei

Credeti ca aceste produse s-ar putea incadra in ritualul vostru de ingrijire? Sunt curioasa care este opinia voastra!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu