Beauty Box-uri in diverse variante!




Din seria cutii si cutiute care au fost fotografiate si niciodata prezentate aici pe blog, vor defila in fata voasta si box-urile de astazi! Din lipsa de timp, evident, nu pot sa fac tot ce mi-as dori dar cum eu merg pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata, vin acum cu mai multe cutii cumparate in ultimul an si cu pozele pastrate in foldere.

Asadar....



Douglas Box of Beauty

Cutia Douglas din Octombrie...Am vazut-o si pe urmatoarea, dar nu am mai apucat sa o cumpar ca s-a epuizat...Ahhh, nu stiu de ce nu am luat-o pe loc din prima, eram cred in super-mega graba si am rata-o...Voi nu faceti ca mine, nici eu nu imi voi repeta greseala... Detalii despre toate noutatile Douglas gasiti aici!













Marie Claire Beauty Kit

Nu am stat pe ganduri si am achizitionat-o. Pentru 59 Ron primesti ceea ce vedeti mai jos plus trei reviste Marie Claie acasa, prin curier! Cea mai cea afacere zic eu! Abia astept editiile viitoare! Detalii gasiti aici!








Feelunique Box editia Radiant

Costul cutiei 35 lire, eu am luat-o cu 27 in urma unei promotii. Contine ceea ce vedeti mai jos iar valoarea este de 70.5 lire. O gasiti aici la 35 de lire.











LookFantastic Box


Costa 15 lire, dar din pacate la asta se mai adauga transportul vreo 10 lire. Din fericire eu am fost inclusa intr-o comanda colectiva si am impartit transportul. Aceasta este o cutie de acum un an cred...Puteti comanda si voi aici! Cutiile au alt continut in fiecare luna.








O editie aniversara de un an LookFantastic a aratat asa:










Ultima cutie, dar nu cea din urma:


Pick N Dazzle

cutia mea este de tip Dazzling Picks. Stiti modelul am mai scris aici, aici, aici si aici despre acest concept! Va puteti crea profilul si cumpara tipul de cutie preferat de aici!










Ce spuneti, care cutie va tenteaza pe voi cel mai mult? Ati cumparat vreuna dintre cele prezentate mai sus? Sau poate aveti altele pe care le cumparati! Lasati-mi si voi detalii sa nu mor fara sa stiu...doar sa ma oftic, haha!

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Mai demult cand a aparut Pink boxul, imi cumparam si eu. Acum sunt extrem de tentat de trei dintre aceste cutiute si cred ca anul acesta nu voi rezista si le voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac toate. astept sa vad daca marie claire va mai face,sau a fost doar odata?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa ... The Pick N Dazzle box from a year ago looks like a reminiscence from a far past :). Things have changed a lot since then, for good of the customers ... And of course the fundamentals remain, Pick N Dazzle is much more than a box with samples. Great review.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, este o super cutie! Nu ai cum sa nu iti plac produsele minunate pe care le contine!

      Ștergere
  4. Douglas, Pick N Dazzle si mai nou Marie Claire, restul nu m-am incumetat! preferata este Douglas sau poate ma nimereste pe mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt dependenta de astfel de cutiute! Desi eu zic ca Marie Claire este cea mai cea! Te pup draga mea Coco!

      Ștergere