Traieste Sanatos alaturi de Simona Dragomir!




Dragile mele, luna ianuarie aduce si prima editie a conferintelor "Traieste Sanatos" din noul an. Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere. Cunoscuta realizatoare TV si radio propune o noua tema de interes public: "Mama si copilul", care va avea loc in data de 27 ianuarie 2016, orele 18:30, la Aida Bistro.



"Continuam initiativa de educare a publicului cu o noua tema interesanta, «Mama si copilul», cu accent pe pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si un subiect fierbinte pentru mamici si anume: cum sa revii la silueta pe care ai avut-o inainte de a ramane insarcinata. Cum au ramas inca intrebari ce nu si-au gasit raspunsul la conferinta anterioara, ne-am gandit sa dezvoltam in continuare subiectul legat de nasterea si cresterea unui copil intr-un mediu prielnic", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste sanatos cu Simona" de la radio Itsy Bitsy.

In plus, Simona Dragomir a tinut sa adauge: "Universul unei femei se schimba odata cu aducerea pe lume a unui copil si poate fi vazut precum un teren minat, insa nimic nu este mai frumos si intim ca legatura dintre bebelus si mama. Aceasta editie a conferintelor «Traieste sanatos cu Simona» este conceputa pentru a raspunde direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor in diverse domenii: banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino. Asadar, va asteptam sa va inscrieti la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro si sa alegeti una dintre cele doua optiuni de participare".

Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa: conferintasimona@replicavedetelor.ro, iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.

Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
Categoria I: 30 RON ( include gift bags in valoare de 100 de ron)
Categoria II: 10 RON

Partenerii evenimentului: banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, MamicaUrbana.ro, LumeaInTrend.ro

Ce spuneti, ne vedem la eveniment? Eu cu siguranta voi fi acolo!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: