Hellen Concept Store a lansat un nou designer!




Dragilor, am avut bucuria sa particip la lansarea in Romania a unui desinger foarte talentat, Alex Ciobanu si m-am bucurat ca a intrat in portofoliul Hellen Concept Store, un magazin care mie imi place foarte mult! Gasiti piese absolut minunate!



Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. A inceput sa coasa fuste din pasiune, iar primele modele le-a cusut pentru prietena sa.
Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte. Obisnuieste sa se inspire din lucruri marunte, aparent fara sens si nu-si programeaza niciodata nimic. Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase.




Cine este Alex Ciobanu?

Un tanar foarte talentat din Republica Moldova, care doreste sa se evidentieze si in Romania, prin aparitia sa in magazinul Hellen Concept Store.

Imbraca numai femei care doresc sa afiseze eleganta retro prezenta astazi in moda de pretutindeni.
Ce il motiveaza pe Alex Ciobanu sa manevreze o masina de cusut si mai ales de ce confectioneaza fuste si nu pantaloni pentru barbati?




“Am pornit sa creez fuste midi din nevoia de a-mi umple cumva timpul liber pe care il aveam, oricum, din plin. Nu m-am gandit niciodata ca o eventuala pasiune poate fi si profitabila. Am grija intotdeauna la tesaturi, la desingn, la culoare. Detaliile sunt importante… Fusta midi are multe avantaje. Poate fi purtata cu tocuri, cizme sau balerini si cu toate astea ramane eleganta si absolut feminina. Fustele midi dau celor care o poarta un look retro, care este prezent in trend. Prima femeie care a purtat o fusta creata de mine este prietena mea cea mai buna. Intr-un fel sau altul ea a fost o doza de motivatie in toata povestea asta. Pentru ea am inceput sa cos fuste midi. Ma inspira femeia firava si plina de contraste. Ma inspira articole vestimentare pe care le observ in treacat, fotografiile si tot ce inseamna arta  vizuala.”




Hellen Concept Store, un shop multibrand! 

Hellen Concept Store este un shop in care vei gasi doar haine unicat, confectionate cu migala de 20 de designeri valorosi, care cu siguranta cred in cuvintele lui Kanye West: “ Oamenii spun 'Cum adica vrei sa ajuti lumea, dar esti atat de preocupat de moda?' E ilegal sa fii dezbracat. Moda este ceva deosebit de important".

Moda este ceva deosebit de important si pentru Hellen Concept Store si mai ales pentru Elena Cucicovschi, cea care a pus bazele acestui concept unic in zona urbanismului bucurestean.

Hellen Concept Store este pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeie sofisticata, rafinata, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi stie ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce e in trend, femei selective care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o tinuta.

Va invit si pe voi sa treceti pragul Hellen Concept Store, cu siguranta va veti indragosti cel putin de o piesa!

KISSES!



CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Foarte interesant conceptul, dar cam rar vezi astazi femei in fuste midi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu le iubesc in ultima perioada! Chiar am multe astfel de piese! Te pup draga mea!

      Ștergere