Indragostita de MAC!




Dragile mele, astazi vreau sa va povestesc despre un produs pe care il iubesc, iubesc, iubesc!
L-am fotografiat de muuult timp, prin toamna, dar ce sa fac daca nu reusesc sa scriu atunci cand imi propun?!

L-am primit in iunie, dar pentru ca vara nu ma omor cu FDT si folosesc cel mult un BB Cream, nu l-am folosit pana ce nu a venit o vreme mai prietenoasa...adica usor mai racoroasa!

Va fac o marturisire...Mult timp nu am inteles obsesia femeilor pentru MAC! Sincer, nu intelegeam isteria si va spun cu mana pe inima ca in trecut nici macar nu eram curioasa sa le trec pragul magazinelor. Nu erau in Romania, toate vedetele isi achizitionau produsele lor din strainatate, eu insami mergeam foarte des in Budapesta si treceam cu nonsalanta pe langa magazinul lor din WestEnd City Mall fara sa intru macar! Pentru ca era prea mult negru pentru gustul meu colorat...Da, stiu, o scuza mai mult decat ciudata...

M-am mutat din Timisoara intre timp, acum am inteles ca exista si acolo un magazin MAC, iar in Bucuresti , ei bine nu am mai rezistat si i-am vizitat! Prima mea achizitie a fost un gloss Dazzleglass de care am fost mai mult decat incantata!

Apoi v-am povestit aici despre o paleta de rujuri minunate pe care o detin! Grozave culorile si foarte rezistente.

Astazi insa va povestesc despre o pudra si un FDT, pentru ca da, mi-am schimbat complet perceptia despre MAC iar in sertarele mele si-au facut incet-incet loc. Si nu numai ca si-au facut loc, dar au trecut in fata!

Pro Longer SPF10 Foundation

De cand l-am incercat va jur, am renuntat la Lancome si Guerlain, FDT pe care le foloseam inainte! Am nuanta NW25 si din punctul meu de vedere se potriveste foarte bine cu tenul meu!

Dar nu e vorba aici despre culoare, acesta este lucrul cel mai usor de rezolvat pentru ca te duci si testezi si iti alegi culoarea potrivita! Pe mine m-a impresionat modul in care se aplica, este atat de usor si patrunde in piele ca si cand ar fi vorba de o crema pe care o aplici usor si gata. Aluneca pur si simplu, habar nu am ce are in compozitie (si sincer nici nu prea ma intereseaza pe mine compozitia chimica a produselor pe care le folosesc), dar il iubesc pur si simplu.

Eu nu folosesc pensula sau buretei cand aplic FDT, mi se pare ca pierd inutil produs si ca am ulterior un ten super incarcat, gen masca! Iar eu nu ma machiez ca sa nu fiu recunoscuta, haha! In paranteza fie spus, de cate ori mi-am facut cate un machiaj profesional sotul meu a fost ingrozit si sincer va spun ca nici eu nu am fost incantata de tonele de FDT si pudra folosite. Revenind asadar, eu aplic cu zgarcenie aceste produse, nu in sensul de a face economie, ci de a arata omeneste. Practic tenul meu, nefiind unul cu mari probleme imi doresc o acoperire usoara pentru a uniformiza si nu pentru  ascunde mari defecte.

Iar acest FDT pot sa spun ca are o acoperire medie si rezista foarte-foarte bine! Ramane unde l-ai asezat chiar daca eu personal nu am senzatia ca port un FDT, atat de bine patrunde in piele si se uniformizeaza. Se vede asta si atunci cand te demachiezi, trebuie tenul curatat foarte bine, deci nu dispare peste zi, poti sa stai linistita in privinta acoperirii. Gradul de transfer pe telefon este minim.

Si imi place foarte mult ca poti sa il aplici si pe un ten care nu are o crema aplicata in prealabil, pentru ca se intinde el insusi foarte bine, ca o crema...Stiti FDT de ten care nu le poti aplica rezonabil fara a aplica inainte o crema, ei bine aici nu este deloc cazul! Are si SPF 10 ceea ce este iarasi un plus din punctul meu de vedere!

Deci dragile mele, din partea mea primeste numai plusuri, nota 10 cu felicitari! Il recomand cu mare, mare drag!









Cel de-al doilea produs este despre care vreau sa va povestesc este


Studio Sculpt Defining Powder




O pudra fina ca matasea, usor, dar foarte usor sidefata, imperceptibil la nivelul fetei, doar daca o privesti in ambalaj, dar care da efectul de "sculpting" despre care este vorba in denumire!

O folosesc in cantitate mica, ca o atingere diafana, cat sa se aseze si mai bine FDT si simt ca fac o echipa imbatabila! Are o cantitate generoasa, 10g si nici nu se observa ca o folosesc, va tine muuult timp, deci este o super-investitie!

Sunt produsele care imi sunt cel mai la indemana in ultimele luni, pentru ca eu sunt o fire agitata, grabita vesnic si nu am timp de pierdut cu aplicatul perfect al unor produse! De aceea le prefer pe cele foarte usor de aplicat dar evident de super calitate, caci nu voi pune niciodata chiar orice pe fata, ceea ce va sfatuiesc si pe voi de altfel.

Daca le-ati folosit si voi va astept opiniile! Daca nu le-ati folosit pe acestea dar aveti alte favorite de la MAC mi-ar placea sa le cunosc si eu, doar asa imparasind, aflam care sunt cele mai bune produse! Sau poate va doriti mult sa incercati un produs MAC, mi-ar placea sa stiu care este acesta.

Va astept cu drag!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Am avut fondul de ten acum vreo 4-5 ani, l-am cumpărat prin cineva și rețin că mi-a plăcut mult, deși nu am ales nuanța perfectă. Neavând unde să-l testez am cumpărat așa, după ochi, din pozele găsite pe internet.
    Pudra arată foarte bine, mă încântă ideea că e fină, că nu încarcă pielea. Îmi poți spune care este prețul ei aproximativ? Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu iubesc fondul asta de ten! O spun cu toata sinceritatea! Nu stiu cat costa, pentru ca am primit-o!Te pup, Aurora!

      Ștergere
  2. Nu am folosit nici un produs MAC, suna ciudat pentru ca la toate fetele vad cate un produs măcar. Dar sunt multumita cu produsele mele si mai ales la pudra si fond de ten, nu vreau sa mai fac incercari, cele de la Clarins și Clinique mi se potrivesc foarte bine.
    Probabil aș încerca fardurile.
    O îmbrățișare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nici eu mult timp nu am folosit! Asa este, cand ai descoperit ceva care te multumeste pe deplin, nu iti vine sa mai incerci si altceva. Desi uneori poti avea surprize! Te pup, cu drag, Hapi!

      Ștergere