PHOTODERM MINERAL 50+ by Bioderma, o mare iubire!




Dragile mele,

astazi m-am gandit sa va vorbesc inca o data despre ingrijire!!! Ce surpriza , nu-i asa? Dar v-ati obisnuit cu mine, intotdeauna ca si medic voi pleda pentru ingrijire si pentru cele mai sigure solutii pentru tenul nostru!



Am inceput acest articol cu o fotografie sugestiva, zic eu...sa va explic! Imi doresc ca tenul meu sa aiba catifelarea unei petale de trandafir si nicidecum uscaciunea florilor de lavanda...nu am avut in casa o planta mai uscata pentru exemplificare, dar voi intelegeti esenta ...

De atatea si atatea ori vorbim despre faptul ca este esentiala ingrijirea si protectia solara si totusi nu intotdeauna punem in practica ceea ce formulam in cuvinte! Motivele pot fi multe...

Uneori LIPSA DE INFORMARE, cu aceasta pot fi de acord la varste foarte tinere!!! Desi in era in care traim fetele mai tinere sunt uneori mai informate decat o persoana matura. Dar sa acceptam ca lipsa de informare poate fi apanajul tineretii! Totusi campaniile pe aceasta tema sunt multe si consistente, eu si alte fete din zona de beauty blogging "batem moneda" ca sa nu spun " apa in piua" pe acest subiect de muuulte ori, asa ca aceasta lipsa de informare nu prea mai are sustinere reala!

De cele mai multe ori COMODITATEA as zice eu, ne determina sa nu ne gandim ca timpul se scurge si bineinteles nu in favoarea noastra. Daca astazi avem un ten perfect, neted, fara pete sau pori evidenti, fara riduri de expresie sau " laba gastii", va asigur ca nu la fel va sta situatia in doar cativa ani! Si chiar trebuie sa constientizam acest fapt. Celebra fraza, "sunt inca tanara, nu am 25 de ani" nu va tine la nesfarsit si nici nu are nici cea mai mica logica!

De aceea, va spun si acum inca o data, eu merg pe principiul preventiei!

Asa cum se stie si s-a tot spus nu doar vara ne confruntam cu razele ultraviolete, e bine sa fim precaute si sa folosim si in timpul iernii aceeleasi reguli de aur ca si vara!

Astazi am ales sa va dezvalui cateva detalii despre un produs fooooarte bun, ca tot ceea ce am incercat de la Bioderma de fapt si care a intrat in rutina mea cu ceva timp in urma.


BIODERMA PHOTODERM 50+

Trebuie sa va spun ca se prezinta sub forma unui fluid intr-un ambalaj foarte simplu de folosit. Recipientul este prevazut cu pompita si are o cantitate suficienta si pentru a fi aplicat pe corp, adica 100 ml. Poate fi folosit asa cum spuneam atat pe fata cat si pe corp, atat de adulti cat si de copii. Asta e un mare plus pentru mine, pentru ca de obicei calatoresc impreuna cu familia si daca aleg sa plecam doar pentru cateva zile, ne scuteste de muuulte adaosuri inutile in bagaj. Stiti si voi ce inseamna sa pleci cu un copil, bagaje si iar bagaje, asa incat macar rutina de ingrijire sa fie simpla si extrem de eficienta!

Pe lângă protecţia UVA/UVB de suprafață (sisteme de filtrare), Photoderm MINERAL oferă acțiune anti-oxidantă. Vitamina E protejează celulele pielii împotriva efectelor nocive ale razelor UV și previne îmbătrânirea cutanată prematură. Un mare plus as zice. Pentru mine este nelipsit din bagaj, chiar si weekendul trecut cand am fost la munte, am ales sa o am aproape, pentru ca asa cum spuneam radiatiile UV nu ne iarta! Iar eu nu vreau sa arat ca o mumie atunci cand merg cu copilul la scoala!

Ahhh, mi-am adus aminte de ceva...chiar zilele trecute a venit un pacient sa se inscrie la mine pe lista, trimis de mama lui! Avea doar 22 de ani si era extrem de incantat de ce doctorita tanara are...L-am lasat sa viseze in continuare si nu mi-am divulgat varsta, haha!

Sa revenim la oile noastre...

Ce este de remarcat la aceast minunat produs:

-nu are parfum.
-nu are parabeni.
-are filtre 100% minerale.
-este rezistent la apă.
-este fotostabil.
-este non-comedogenic.
-este hipoalergenic.

Este atat de bland cu pielea, o lasa fina si mai ales foarte hidratata, cu o senzatie de moale. Ma face sa ma simt bine in pielea mea! Se stie ca Bioderma este gama de dermatocosmetice care are solutii pentru pielea atopica, pentru diversele probleme cutanate, asa ca eu am avut inca de la inceput incredere in produsele lor. Folosesc pentru fetita mea produse de ingrijire de la ei pentru ca stiu ca este in siguranta! Niciodata nu as spala-o sau nu i-as aplica pe piele ceva in care nu am incredere 100%, pentru ca vreau sa cresc un copil sanatos din toate punctele de vedere. Ar fi anormal sa nu fie asa!

Pentru cele pasionate sa studieze ingredientele vi le las mai jos:

DECYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOGLYCERIDES, TITANIUM DIOXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, STEARIC ACID, ALUMINA, TOCOPHEROL. [BI 694]


Atunci cand plec intr-o calatorie, va prezint trioul de aur care isi face loc in bagajul meu!




Lotiune micelara Sensibio H2O - cred ca nu mai are rost sa va spun ca o adoooor! Toata lumea e in asentimentul meu! THE BEST!

Photoderm Mineral 50+ - ramnane valabil tot ceea ce v-am spus deja mai sus, #iubescBioderma!

Photoderm Dupa Soare/ Apres Soleil SOS - imi place pentru ca poate fi aplicat simplu, rapid, in miscare pe pielea unui copil, sau usor pentru sotul meu. Este atat de comoda dupa o zi incarcata la plaja asa incat ingrijirea sa nu devina o corvoada si o pierdere de timp.


Dragutelor, daca aveti intrebari, curiozitati, le astept cu drag! Mie mi-ar placea sa stiu daca a mai incercat cineva acest produs, sau care sunt produsele Bioderma care nu va lipsesc din casa! La mine in baie Bioderma este omniprezenta!

KISSES!

CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Imi plac produsele de la bioderma si pe acesta nu l-am încercat. Am sa caut crema in magazine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramona, ma bucur daca ti-am starnit interesul! Astept vesti dupa ce o testezi! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  2. Am vazut ca au o oferta buna, cu -50% in Sensiblu.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat pana acum aceste produse.:)
    Sa ai un weekend frumos Camelia!

    RăspundețiȘtergere