Special pentru ridurile din jurul ochilor, de la Paula's Choice!




Tinerete fara batranete...aceasta cred ca este dorinta tuturor, cum ar putea sa nu fie?! Asa ca astazi va aduc o veste buna...Paula's Choice a lansat un  produs nou, revolutionar asa cum sustin.. Toate detaliile mai jos!



Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer este un ser cu textură satinată ce se absoarbe imediat în piele. Tehnologia avansată folosită în formularea serului duce la îmbunătățirea vizibilă a aspectului liniilor fine, ridurilor și lipsei fermității pielii, în special în jurul ochilor și în zona gurii, iar acest lucru se obţine prin stimularea puternică a pielii de a produce colagen, prin repararea epidermei în profunzime şi prin repararea elastinei (atât cât este posibil).

Pentru cine este potrivit acest produs?




Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer este potrivit oricui doreÈ™te să amelioreze semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii – ridurile din jurul ochilor È™i È™anÈ›urile nasolabiale. Perfect pentru persoanele care nu tolerează retinolul sau care nu pot folosi produse cu retinol din diverse motive. Poate fi folosit împreună cu produse care conÈ›in retinol, dacă se doreÈ™te.

De ce este acest produs special?




Complexul inovativ de ingrediente ce ameliorează aspectul ridurilor, ingrediente care sunt dovedite în a repara bariera naturală a pielii și ingrediente cell communicating îmbunătățesc fermitatea pielii în timp ce stimulează producerea de colagen pentru a netezi vizibil ridurile și liniile fine. De asemenea, acest produs ajută pielea în procesul de reparare a elastinei pentru a ameliora elasticitatea pielii. Aplicatorul de tip seringă, de ultimă generație, facilitează o aplicare precisă, pe zone restrânse de piele, în timp ce menține ingredientele protejate de lumină și de expunerea la aer.

Disponibil în varianta full size: 255 lei

Curioase sa il incercati asa este? Da, stiu, si eu sunt curioasa!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii: