Beautyswap by Beauty Barometer 3




Dragutelor, am inceput anul bine, facand ordine prin folderele mele...Ei bine, am gasit si multe pe care am omis sa le public si nu mi-as fi dorit asta, dar in vartejul in care am trait in ultimele luni, totul este explicabil, insa fara intentia de a nu spune excact lucrurilor pe nume sau de a da deoparte oameni sau produse care nu merita acest lucru!



Asa ca astazi va povestesc in cateva cuvinte despre intalnirea pe care a organizat-o Ani de la  BeautyBarometer...celebrul Beautyswap la care am participat inca de la prima editie si care a avut si cea de-a treia intalnire, urmand ca in curand sa aiba loc si cea de-a patra!

Trebuie sa va spun ca ultima intalnire a avut la la Beauty Studio 190, un loc care a devenit neincapator pentru 40 de fete dornice sa faca schimb de produse cosmetice sau de make-up. Adevarul este ca pentru mine a devenit cel mai asteptat eveniment al anului, iar pentru asta trebuie sa-i multumesc Anei-Maria care a stiut sa managerieze un astfel de eveniment care presupune foaaaaarte mult efort si dedicare!

O frumoasa nebunie...










Fotografiile de la eveniment nu imi apartin, pentru ca, din pacate, nu am avut aparatul la mine, dar am selectat cateva de la fetele participante ca sa va pot ilustra si voua atmosfera!


Nu am fost inspirata sa fotografiez toate produsele duse la schimb, doar cateva dintre ele...




Cam asa am venit incarcata cu diverse si minunate produse oferite de sponsori...




Continutul pungutelor este acesta:




Acestea au fost produsele cu care m-am intors acasa datorita schimbului...




Sponsorii evenimentului au fost :

Beauty Studio 190, Farmec, Nivea, Elmiplant, BU, C-THRU, STR8, Uriage, Bioderma, Melkior, Flormar, Gerocossen, Techir, Vok.ro, Softcup, Sensiblu, Biosilk, Traistuta cu Zale, Collistar, Famous Luxury Perfumes si Coty.

Fotograful evenimentului a fost Iulian Sima.

Dragile mele, va asigur ca nu este usor sa dezvolti si sa sustii un astfel de eveniment, de aceea vreau sa ii multumesc inca o data Anei-Maria! Felicitari draga mea! Sa ne vedem cu bine, sanatoase si cu muuulte produse de schimbat la urmatorul eveniment!

Va astept si pe voi, cele care ma cititi cu pareri! Sunt intotdeauna apreciate!

KISSES!



CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Uuu Paula's Choice, sa il folosesti cu placere! :) Ortensia cred ca miroase incredibil de bine!

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Camelia! :) An Nou cu impliniri, cu sanatate si bucurie sa ai!
    Pupici, cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani frumosi draga Ilda! Te pup iubita mea!Un an nou cu bucurii si numai sanatate!

      Ștergere