Chocolate Bon Bons by Too Faced!





Dragile mele, ce ati spune daca ne-am incepe saptamana cu ceva dulce si delicios? Daaa. stiam eu ca va va surade ideea!


Asadar astazi vreau sa va povestesc despre o paleta minunata, pe care am purtat-o in weekend. Mai este cineva care se indoieste ca imi plac roz-ul, ciocolata si produsele de make-up?

Dar daca toate acestea sunt reunite sub un singur nume si intr-un singur produs, ei bine sunt cea mai incantata!

Too Faced s-a remarcat intotdeauna prin ambalajele dragalase, usor retro dar pline de farmec si feminitate!

Noua aparitie din portofoliul lor, paleta Chocolate Bon Bons intruneste toate calitatile pe care ti le poti dori de la o paleta de make-up si ceva in plus, un miros delicios de ciocolata, care te determina sa o savurezi in adevaratul sens al cuvantului!




Priviti si voi cutiuta aceasta roz, nu-i asa ca este cea mai dragalasa paleta ever?

Carcasa paletei este metalica dar usoara, se deschide si se inchide perfect si fara nici un efort si nu iti provoaca inconvenientul de a-ti ciobi vreo unghie gratie unui sistem magnetic de inchidere!

In interior ne bucuram de o oglinda mare care ne ajuta in realizarea unui machiaj rapid sau a unui retus dupa caz!




In interior regasim 16 nuante minunate, 14 in forma de inima si doua dreptunghiulare, mai mari, probabil si pentru ca acestea sunt nuante care pot fi folosite in fiecare tip de machiaj!

Nuantele sunt in special neutre, dar cu cateva acccente de roz, fapt care ma face tare fericita si cateva in tonuri mai inchise care pot constitui baza pentru un machiaj de seara.




Nuantele sunt perfecte pentru machiajul natural al ochilor, pentru unul diafan, romantic, sau chiar pentru unul accentuat, intens.

Fiecare dintre acestea are denumirea trecuta in dreptul ei si mi se par atat de usor de aplicat! Pur si simplu aluneca pe pleoapa fara cel mai mic efort, poti contrui intensitatea culorii. Patru dintre ele sunt mate, dar nici acestea nu sunt diferite in privinta usurintei in a fi aplicate!




Le vedeti in aceste imagini mai in detaliu. Sunt farduri rezistente, care nu cad inestetic si nu se strang in pliul pleopei, asigurand machiajul ochilor pe parcursul intregii zile.




Va spun ca daca deschideti aceasta paleta nu veti putea sa nu o luati acasa, vi se lipeste de degete, dar mai ales de suflet! Iar masuta voastra de toaleta va fi la fel de incantata sa o gazduiasca!

O gasiti in Sephora, atat in magazinul fizic cat si on-line la pretul de 207 lei. Si nu uitati ca suntem in luna femeii, poate va faceti un cadou minunat!

Voi ce parere aveti? Sunt curioasa sa va aflu opiniile! Va place? Ati remarcat-o in magazine?

Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii: