SOLE Luxury Boutique




Dragile mele, voi stiti cat iubesc eu parfumurile, v-am aratat o parte din colectia mea aici! Iubesc produsele highend si da, anumite branduri imi sunt tare dragi!



Am descoperit de curand Sole Luxury Boutique si am ramas uimita de ce variata este oferta lor...Va dau cateva exemple: parfumuri, cosmetice, genţi, ochelari, gadgeturi și accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente în magazinele Sole se numără Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar și branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, o femeie cheltuie, în medie, 250 lei pentru parfumurile preferate, făcând o nouă achiziție o dată la trei luni.
Astfel, conform companiei, comportamentul de achiziÈ›ie este influenÈ›at în principal de noutățile sau ofertele de preÈ› existente  Ã®n magazinele fizice È™i online, ceea ce demonstrează faptul că femeile nu rămân fidele unui singur parfum, ci folosesc mai multe arome, în funcÈ›ie de ocazie.

Cu toate acestea, SOLE observă că, deși parfumurile sunt schimbate destul de des, româncele preferă să rămână în zona unui singur producător, printre cele mai apreciate branduri numărându-se Lancome, Yves Saint Laurent și Tom Ford.

În ceea ce privește modalitatea de achiziție, Angela Țiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE, afirmă că majoritatea cumpărăturilor se realizează în mediul online, unde varietatea gamei este mult mai largă, iar prețurile mai mici.

„De regulă, clientele apelează la comenzile online cu scopul de a comanda un parfum deja deÈ›inut  sau un produs asemănător, pe care îl aleg în funcÈ›ie de notele conÈ›inute È™i cunoscute. De asemenea, achiziÈ›iile în mediul online reprezintă rezultatul testărilor din magazinele fizice”, a completat reprezentanta companiei.
SOLE dă startul primăverii cu mărțișoare parfumate!

Astfel, pe parcursul lunii martie, SOLE sărbătorește începerea sezonului de primăvară și se adresează cu precădere femeilor, cărora le oferă sute de variante de mărțișoare parfumate, potrivite pentru orice buget.
În acest sens, doamnele și domnișoarele care își doresc un mărțișor special în luna martie, vor avea la dispoziție parfumuri la prețuri reduse, dar şi alte promoții avantajoase la achiziționarea a oricare două produse.

„BineînÈ›eles, fiind o lună în care femeile sunt răsfățate cu numeroase cadouri, sugestiile noastre de mărÈ›iÈ™oare vizează nu doar parfumurile, ci È™i alte produse care pot aduce un zâmbet pe chipul oricărei doamne, precum cosmetice, ceasuri sau chiar genÈ›i semnate de marele case de modă”, a încheiat Angela Èšiboc.

Am tinut sa impartasesc cu voi informatia, pentru ca ma gandesc ca poate si voi, ca si mine iubiti cumparaturile on-line!

Nu am comandat niciodata de pe acest magazin on-line, deci nu va pot da detalii foarte precise despre ce si cum, dar trebuie sa recunosc ca sunt foarte tentata, nu doar de zona de beauty cat si de cea de fashion, ma stiti ca sunt dependenta...Daca situatia se schimba si voi avea si alte detalii, stiti doar ca le impartasesc cu voi!

Sunt tare curioasa daca a comandat cineva de pe acest site si ce parere a avut in acest caz! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Nu cunosc site-ul dar e bine de stiut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, au atat de multe si de variate1 Cu siguranta vreau si eu sa pacatuiesc pe acest site! Te pup, Mirela!

      Ștergere
  2. Am participat la un concurs pe blog si m-am ales un parfum Shalimar , este un parfum original , toate produsele sunt originale , gama este diversificata desi eu nu am gasit atunci ce imi doream ( Amarige ) si trebuia sa ma incadrez intr-o anumita suma . REcomand .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iubesc Guerlain si Shalimar! Te pup, Lamiita sa il folosesti cu drag!

      Ștergere