Babor Easter Egg





Dragile mele, nu mai este nici un secret faptul ca iubesc Babor! De altfel nu ai cum sa nu iubesti Babor daca ai incercat acest brand minunat!



Anul acesta este o premiera iar Oul de Paste este disponibil cu mult inainte de sarbatori. BABOR Easter Egg anticipeaza toate lucrurile frumoase. Chiar daca este vorba de un brunch  relaxant cu personae dragi si apropiate, un eveniment elegant sau o calatorie in alta tara. Pastele este cu siguranta un lucru – frumos!
Selectia de fiole BABOR confera tenului un tratament intensiv si exclusiv, timp de 2 saptamani pline de rasfat.

Zi dupa zi, aceste micute fiole de frumuste instant, ce contin 2 ml de ingredienti activi, cu efect unic, au grija de pielea ta. Aceasta este o traditie pe care continuam sa o pretuim!

 Easter Egg




2 x Hydra Plus Active Fluid: un fluid special pentru pielea “insetata”, piele ce are nevoie de hidratare. Acidul Hyaluronic confera hidratare intensiva si se mentine in piele.

2 x Revitalizing Oxygen Fluid: o cura de oxigen pentru pielea uscata si obosita. Activeaza celulele reparatoare si protejeaza tenul de factorii nocivi  si stresanti din mediu.

2 x Collagen Booster Fluid: stimuleaza productia proprie de colagen si reorganizeaza fibrele de colagen intr-o structura uniforma si stransa – pentru piele ferma.

2 x Triple Booster Fluid: un personal trainer ca functiile pielii sa primeasca un “reboot”. Avand o actiune tripla, confera un boost functiilor pielii, activeaza innoirea celulara si creeaza un rezervor de hidatare pentru “perioade de seceta”.

3 x 3D Lifting Fluid: actioneaza pe 3 directii pentru a sterge urmele timpului. Reduce liniile fine si ridurile, confera pielii fermitate iar conturul fetei isi recapata  supletea. Siliconul organic imbunatateste structura tesutului conjunctiv.

2 x Lift Express Fluid: fiolele de lifting au un efect instant. O matrice de biopolimeri pretiosi minimizeaza vizibil liniile adanci si pe cele de suprafata si imbunatateste micro-textura pielii – rezultatele fiind notabile imediat.

1 x SeaCreation The Serum:  Ingrijire de lux prin cei mai eficienti ingredienti activi, proveniti din adancurile marii - - BABOR thermophilus si Glycocéane GP3. Pentru protectie eficienta impotriva imbatranirii; reduce semenle vizibile de imbatranice, avand un efect de lunga durata.

Oh, trebuie sa va spun ca eu sunt indragostita de acest concept cu fiole! Mi-ar placea sa le incerc si eu pe pielea mea, sa ma las rasfatata de acest minunat tratament!

Voi ati incercat ceva de la Babor? Ce anume va place? Dati-ne idei, poate le punem in practica!

Va astept cu mare drag parerile, impresiile!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu