Finn Crisp-parte a unei diete echilibrate bazata pe fibre dietetice esentiale




Dragutelor, sunteti pasionate de nutritie? Ei bine, daca da, astazi impartasesc cu voi cateva informatii care v-ar putea interesa!

In ziua de astazi, auzim la tot pasul o multime de lucruri despre cum sa ai un stil de viata sanatos, cum sa iti mentii silueta sau tot felul de descoperiri ale dietei perfecte. Insa, care este pana la urma adevaratul secret pentru o dieta echilibrata?! Raspunsul nutritionistilor la aceasta intrebare este alimentatia sanatoasa si sportul. Ultimele cercetari arata ca un stil de viata sanatos este cel bazat pe fibre dietetice esentiale, deoarece acestea contribuie la mentinerea sanatatii sistemului digetiv si la mentinerea sanatatii optime.



Cu toate acestea, una dintre principalele cauze care ingreuneaza adoptarea unui stil de viata sanatos este fara indoiala, agitatia contemporana in care traim. Gustarile nesanatoase dintre mese, neglijarea activitatilor fizice, mesele luate in graba sau la ore tarzii, sunt doar cativa dintre factorii care contribuie la disfuctiile organismului nostru.




Renuntarea la micile capricii culinare este o adevarata lupta intre trup si minte
Fiecare dintre noi, am trecut cel putin o data in viata printr-un moment in care ne-am gasit „refugiul” in cutia de ciocolata, in primul fast-food sau in prima patiserie care ne-a iesit in cale. Cu alte cuvinte, renuntarea la miciile capricii culinare este o adevarata lupta intre trup si minte. Insa, oricine poate avea un stil de viata sanatos atata timp cat exista vointa!

Finn Crisp-parte a unei diete echilibrate

Painea din cereale integrale Finn Crisp este alternativa ideala pentru a inlocui produsele de panificatie din alimentatie, deoarece contine fibre dietetice esentiale care au multiple beneficii asupra organismului. Studiile nutritionale au aratat ca un aport mare de fibre dietetice scade riscul de obezitate, diabetul de Tip 2, boala coronariana si cancerul colorectal.




5 pasi simplii pentru o dieta echilibrata

1. Nu sariti niciodata peste micul dejun! Cu toti stim ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, insa studiile arata ca 28% dintre romanii nu iau micul dejun zilnic. O persoana care sare peste micul dejun este mult mai predispusa sa consume alimente nesanatoase si in cantitati mai mari, in timpul zilei. Doua felii de panie crocanta Finn Crisp, un pahar de lapte, putina branza si un ou fiert sunt suficiente pentru un mic dejun rapid si sanatos.

2. Nu uitati de fibrele dietetice esentiale! Recomandarile nutritionale din toata lumea incurajeaza consumarea produselor integrale si a fibrelor dietetice. Aportul zilnic recomandat este de 25-35 de grame. Tinta este usor de atins prin completarea meselor zilnice cu cateva felii de paine crocanta cu cereale integrale. De exemplu, Finn Crisp Original contine 20 grame de fibre dietetice per 100g. In acelasi timp, o felie de Finn Crisp Original contine doar 22 de calorii.




3. Renuntati la gustarile nesanatoase dintre mese! In detrimentul covrigilor si al produselor de panificatie nesanatoase, alegeti sa consumati o felie de Finn Crisp cu o rosie, un avocado si de ce nu, chiar un mar!

4. Convingeti-i pe cei dragi sa consume fibre dietetice esentiale! Aveti musafiri si nu stiti ce sa pregatiti pentru cina? Un platou cu cateva felii de Finn Crisp cu crema de branza si somon va fi pe gustul tuturor!

5. Inlocuieste produsele de panificatie cu Finn Crisp! Paine crocanta Finn Crisp este un produs versatil, ce poate fi consumat intr-o multime de feluri. Pune-ti creativitatea la incercare si ramai fit!




Despre Finn Crisp

Finn Crisp este o paine crocanta fabricata in Finlanda. Producatorul Finn Crisp este numarul doi in lume in productia de paine crocanta si lider in industria de panificatie din Finlanda si Tarile Baltice. Brandul Finn Crisp a fost infiintat in Finlanda in 1952.

In Romania, produsele Finn Crisp sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL ÅŸi se gasesc in toate marile lanturi de magazine Auchan, Carrefour, Cora si Mega Image in doua variante: paine crocanta traditionala (din secara si din tarate de secara) si paine crocanta subtire (din secara, cu multicereale sau cu chimen, coriandru si usturoi). Pretul recomandat pentru o cutie de Finn Crisp de 175 g/200 g este de 9 lei.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu