MOOGU Animal Soul 2016 Collection




Dragile mele, va spun cu mana pe inima ca iubesc bijuteriile! Ahhh, ce noutate, nu? Sunt absolut convinsa ca si voi le iubiti...Asa ca aparitia unei noi colectii de bijuterii va poate placea si voua la fel ca si mie...

Un indemn, o aspiratie si o energie unica ce insufleteste materialitatea si favorizeaza interactiunea dintre bijuteria contemporana si publicul doritor de piese accesibile, cu un design original, purtabile si capabile sa sublinieze particularitatile individuale. Andreea Mogosanu a introdus toate aceste atribute in filosofia propriului brand –MOOGU– exprimata in noua colectie de bijuterie contemporana “Animal Soul” 2016 Collection.




Dezvaluita sub forma unui preview la inceputul acestei toamne, in cadrul celei mai importante manifestari internationale dedicate design-ului de bijuterie – International Jewellery London (6-8 septembrie 2015) – colectia “Animal Soul” surprinde perfect directiile stilistice, spiritul si atmosfera unui 2016 care promite sa aduca in prim plan, mai mult ca oricand, solutii optime pentru a atinge dezideratele mereu actuale de functionalitate si versatilitate, dar si necesitatea crescuta de individualizare.




Noua colectie de bijuterie 2016 Animal Soul semnata Moogu propune o serie de piese cu reprezentari animaliere, lucrate in argint combinat cu pietre pretioase si semipretioase si finisate cu rodiu negru, aur roz si aur galben.




Conceptul de la care a pornit aceasta colectie este acela al taxidermiei, care insa in cazul de fata nu conduce la ideea de moarte, ci subliniaza mai degraba frumusetea si valoarea existentei in salbaticie: viata in salbaticie are avantajele naturale ale elegantei, actiunii si fortei.




Conceptului de taxidermie designerul ii atribuie conotatii pozitive, menite sa evidentieze trasaturile de caracter ale celor care aleg sa poarte piesele: determinare, curaj si fermitate. Prin simplitatea liniilor sale elementare si a elegantei trasaturilor animaliere, aceasta colectie se adreseaza in egala masura atat publicului obisnuit cat si cunoscatorilor.

Voi stiati de acest brand de bijuterii? Cum vi se par? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu