Final de campanie, cu rezultate minunate!




Dragii mei, nu stiu daca va mai amintiti campania despre care va vorbeam aici! Ei bine, au venit si rezultatele!

25.000 de lei donati micuÈ›ilor din Spitalul Marie Curie în campania ,,ÃŽmpreună dăruim aripi de bucurie” iniÈ›iată de Sun Plaza
Inițiativă umanitară susținută de Sun Plaza și Fundația HOSPICE Casa Speranței



ÃŽn perioada 16 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, Sun Plaza Shopping Center, în parteneriat cu FundaÈ›ia HOSPICE Casa SperanÈ›ei, a adus zâmbete pe chipurile copiilor de la spitalul Marie Curie din BucureÈ™ti. Zeci de micuÈ›i au fost încântaÈ›i de spectacolul de colinde oferit din inimă, în prima zi a campaniei de către tenorul Vlad Miriță si baritonul Iordache Basalic, È™i inveseliti de trucurile hazlii ale Magicianului Teo.
ÃŽn plus, Sun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru îngrijirea copiilor internaÈ›i la „Marie Curie”, dar È™i pentru ca timpul petrecut de aceÈ™tia È™i de părinÈ›ii lor în spital să treacă mai uÈ™or: scutece È™i cereale, pijamale, cărÈ›i de poveÈ™ti, păpuÈ™i, pachete Lego, jucării de pluÈ™, cărÈ›i de colorat, dar È™i pixuri È™i creioane colorate.


Campania „ÃŽmpreună dăruim aripi de bucurie” a continuat timp de o lună si jumătate în cadrul Sun Plaza, unde a fost amenajat un spatiu special pentru donaÈ›ii în bani. Astfel, persoanele care au fost impresionate de povestea micuÈ›ilor de la spitalul Marie Curie au putut susÈ›ine iniÈ›iativa umanitară È™i afla mai multe informaÈ›ii despre secÈ›iile spitalului È™i despre modul în care se pot implica.

HOSPICE Casa Speranței derulează un proiect împreună cu Spitalul Marie Curie pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor internați în această instituție printr-un serviciu complex mobil de îngrijire paliativă pediatrică. Obiectivele proiectului sunt acordarea de sprijin medical, psiho-emoțional și social copiilor cu boli incurabile internați la Marie Curie și sprijinirea familiilor pentru a face față provocărilor complexe asociate cu boala incurabilă. Îngrijirea oferită de HOSPICE este complementară celei primite în spital, o parte din copii fiind preluați ulterior și în celelalte servicii ale organizației (îngrijire la domiciliu, centru de zi, școala HOSPICE).

Donațiile au putut fi făcute și direct către Fundația HOSPICE Casa Speranței, în contul RO49BPOS85202606441RON01.

Alături de Sun Plaza È™i FundaÈ›ia HOSPICE Casa SperanÈ›ei, au dăruit aripi de bucurie alte cateva mii de oameni călăuziÈ›i de dorinÈ›a nobilă  de a aduce zâmbete È™i speranță pe chipurile micuÈ›ilor pacienÈ›i. Ca urmarea a acestui parteneriat, în perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donată suma totală de 25,000 de lei, sumă care acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire la copiii internaÈ›i în Spitalul Marie Curie din Capitală, efectuate de personalul HOSPICE

Va multumim tuturor celor care ati facut mai usora viata micutilor pacienti!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu