Creează un stil aparte pentru persoana iubită cu LC Waikiki




Se apropie...mai sunt cateva zile si iata, daca nu avem in minte variante pentru a purta ceva potrivit, va las mai jos cateva propuneri! De Valentine’s Day, LC Waikiki le oferă tuturor îndrăgostiţilor o gamă largă de produse elegante, pe gustul și inima lor.



La LC Waikiki, care întâmpină ziua de 14 Februarie cu combinații vestimentare diverse, de la rochii roşii şi romantice la bluze mătăsoase, este foarte ușor să găseşti un cadou care să se potrivească atât cu stilul tău, cât şi cu cel al persoanei iubite.




LC Waikiki oferă o gamă largă şi variată de obiecte vestimentare pentru cupluri, iar toţi cei care vor să cucerească inima persoanei iubite cu un cadou special în ziua de 14 Februarie găsesc în magazinele brandului numeroase opțiuni elegante.

Rochia ideală şi o geantă de mână pentru 14 Februarie…




Dacă vrei să recucereşti inima persoanei iubite nu doar prin gesturi tandre, ci şi prin stilul vestimentar, în timpul unei întâlniri la un film romantic sau la o cină, rochiile cu modele florale, piesele-cheie ale colecţiilor LC Waikiki / exprimă dragostea prin combinaţiile de nuanțe de roșu. Pe lângă completarea ţinutei cu pantofii cu toc potriviţi şi gențile de mână din piele, în nuanţe de pastel, accesoriile de la LC Waikiki, în ton cu această zi specială, fac o impresie memorabilă.

Pentru bărbații care sunt la fel de eleganți ca partenerele lor…




Bărbații cărora le place să completeze stilul iubitelor prin darul pe care îl cumpără, vor găsi numeroase cămăși elegante la LC Waikiki. Iar pantalonii potriviţi cu aceste cămăși se diferențiază prin nuanțele mătăsoase de verde și albastru, transformând stilul casual într-unul extrem de elegant, cu modele elegante, unice prin detalii. În plus față de produsele subţiri din tricot, ideale pentru o cină romantică, puloverele cu modele în nuanțe de gri reprezintă alegerea perfectă pentru o plimbare în zilele reci. Cizmele din piele, elegante şi potrivite pentru sezonul rece, sunt un cadou practic, pe care îl poţi oferi persoanei iubite.




Pentru a aduce un plus de eleganţă atât stilului tău, cât şi al persoanei iubite, LC Waikiki oferă şi alte alternative pentru a atrage inimile îndrăgostiţilor de Valentine’s Day. Pe 14 Februarie, cuplurile sunt aşteptate în magazinele LC Waikiki să creeze combinații de îmbrăcaminte elegante pentru sezonul de iarnă, LC Waikiki continuând să stabilească tendințele modei în România.




Pentru variante mult mai multe, eu zic sa le faceti o vizita! Cu siguranta veti gasi ceva potrivit stilului vostru! Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu