O rochie gri si o poseta rosie!





Am purtat:

-rochie: - HERE
-geanta: - L'Art No. 29
-cizme: - Musette
-colier: - Zara

Dragile mele, astazi vreau sa va prezint doua lucruri. O rochie si o geanta!

O rochie superba, tricotata, destul de grosuta pentru iarna. Este minunata, foarte confortabila, asa cum se vede are aplicata dantela neagra in partea de jos, care din punctul meu de vedere reprezinta muuult din farmecul acestei rochii. Pare un pulover putin mai lung, dar care are ca si terminatie, dantela despre care vorbeam. O gasiti in marime unica, inca este pe stoc si va asigur ca faceti o afacere foarte buna cumparand-o, este impecabil lucrata!

Am purtata-o la Beautyswap, dar am facut aceste poze acasa, pentru ca eram sigura ca acolo nu imi va sta capul la poze si chiar asa a si fost, va povestesc in curand si despre asta.














Ohhh, iar despre geanta... Geanta este superba, mi-am dorit-o fooooarte tare si am si primit-o de Mos Nicolae. De fapt eu v-am mai spus, nu imi place sa primesc diverse cadouri surpriza pentru simplul motiv ca eu stiu foarte-foarte bine ceea ce imi doresc in orice moment si atunci voi prefera sa am exact, dar exact obiectul dorintei, asa ca sotul meu stie asta si destul de rar imi mai face surprize, prefera sa ma vada pe deplin multumita si sa imi aleg singura cadoul dorit. Asa a fost si cu geanta de fata. Am comandat-o in culoarea rosu, Cristina mi-a trimis o poza pe FB cu materialele sa imi aleg unul, am ales si in cateva zile, eram fericita posesoare a unei genti din piele de sarpe. Este superba si va spun cu mana pe inima ca bate ca si raport calitate-pret toate gentile pe care le stiu eu. Adica iei o astfel de piesa la un pret de Zara, sa fim seriosi...eu spun ca merita sa ai in toate culoarile!

In curand L'Art No. 29 lanseaza colectia de primavara, pe care de-abia o astept, cu siguranta va voi vorbi despre ea!

Pana atunci vine 1-8 Martie si un cadou mai frumos inca nu gasesc sa va recomand!












Vreau sa imi spuneti si voi care dintre piesele tinutei va place! Stiati de existenta L'Art No. 29 si de fabuloasele lor posete din piele de sarpe sau crocodil? Dar rochiile tricotate va plac?

Va astept cu mare drag parerile, impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

11 comentarii:

  1. Rochita este superba! Dantela din partea de jos ii da un aer foarte elegant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine rochia, motiv pentru care mi-am luat-o si eu, abia astept sa ajunga! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat a costat gentuta ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geanta este 450 Lei. Eu am prins o oferta de 20% REDUCERE si am luat-o un pic mai ieftin.

      Ștergere
  4. Ce faina e rochia, perfecta pentru iarna, dar si poseta. :)
    Sa ai o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere