QuickMobile și SOLE lansează campania „Luna Dragostei”




Dragii mei, pentru ca Valentine's Day bate la usa, am zis ca e bine sa impartasesc cu voi informatia pe care am aflat-o!

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, împreună cu SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, lansează campania „Luna Dragostei”, atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

Campania se va derula în perioada 1-24 februarie și se adresează îndrăgostiților care vor să își surprindă partenerii de viață cu un cadou special, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete.

Astfel, în cazul magazinelor fizice QuickMobile și SOLE Luxury Boutique, clienții care fac achiziții în valoare de peste 500 de lei primesc automat un voucher cadou, în valoare de 50 de lei.

Totodată, în magazinele online au fost create pagini dedicate care prezintă o selecție de produse pentru El și Ea, opțiunea Gift Card-urilor și articole cu idei de cadouri, pentru cei care sunt în lipsă de inspirație.




Aceste pagini vor funcționa încrucișat. Astfel, pe QuickMobile.ro /  https://www.quickmobile.ro/idei-cadouri-valentines-day pagina este destinată bărbaților, cărora le sunt prezentate câteva idei de produse disponibile în oferta SoleShop.ro / https://www.soleshop.ro/idei-cadouri-valentines-day pe care ar putea să le ofere cadou iubitei/soției. De asemenea, pe SoleShop.ro doamnele și domnișoarele se pot inspira și pot alege un cadou dintr-o serie de produse pentru bărbați, disponibile la vânzare pe QuickMobile.ro.

În plus, în weekend-uri vor fi disponibile reduceri în ambele magazine online, vizibile tot pe modelul încrucișat, astfel încât utilizatorii să nu își piardă timpul căutând la întâmplare cadouri pe Internet, intrând pe magazine online care nu le sunt familiare.

Asadar, spor la shopping dragii mei! Un cadou frumos nu trebuie sa aiba neaparat o zi anume cand este daruit!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Oh, e aproape Valntin deja? :)
    Parca mai ieri a fost Craciunul. :)
    Sa ai un weekend frumos si succes la gasit cadoul perfect de Valentin!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, timpul trece incredibil de repede! Te pup, Victoria!

      Ștergere