Noutati de la Guinot si Babor!!!!!




Dragile mele, eu sunt dependenta de ingrijire si consider ca asa ar trebui sa fie fiecare femeie care se respecta. Informatiile le consider foarte pretioase, pentru ca intotdeauna sunt in cautarea celor mai eficiente solutii pentru tenul meu.



Noutatile Guinot si Babor m-au pus pe jar, recunosc!

NUTRILOGIC GUINOT- Reechilibraza procesul natural de hranire al pielii. Calmeaza pielea instant. Hraneste pielea timp indelungat. Protejeaza pielea pe parcusul intregii zile. Hraneste pielea  prin aportul de lipide si de acizi grasi esentiali: Omega 3 si 6. Calmeaza pielea si o face mai rezistenta la simptomele pielii uscate.




COVER TOUCH GUINOT Acopera, corecteaza si minimizeaza impectiunile pielii. Acopera toate tipurile de imperfectiuni ale pielii, indiferent de zona in care sunt localizate. Corecteaza si uniformizeaza tenul cu o nuanta universala care se adapteaza in functie de nuanta pielii .  Regleaza excesul de sebuum, care cauzeaza aparitia cosurilor. Lasa pielea sa respire si elimina porii oferind un aspect natural multumita pigmentilor minerali.  


DR BABOR REPAIR - GAMA DR BABOR REPAIR CELLULAR 

Pielea ta are nevoie de regenerare intensiva? Aceasta linie ofera rezultate impresionante in vindecarea ranilor si asistenta post operatorie. Contine extractul special BIOGEN PLANT ce promoveaza regenerarea celulara intensiva. Abilitatea unica de a reface pielea face din DR BABOR REPAIR CELLULAR un miracol anti-aging.




Toate produsele din aceasta linie contin extract de BIOGEN PLANT, obtinut prin procese biotehnologice sofisticate. Extractul este compus din 8 esente din ierburi medicinale care actioneaza perfect sinergic.


HIDRATARE 

Hydrazone Corps  - lapte-tratament pentru hidratarea si catifelarea pielii.




• Hidratează pielea, conferindu-i un aspect catifelat.
• Calmează pielea după duÅŸ sau baie.
• Conferă o stare de bine ÅŸi confort în fiecare zi

Longue vie Mains - cremă regenerantă de întinerire, împotriva petelor brune.




•MenÅ£ine tinereÅ£ea mâinilor.
•Favorizează dispariÅ£ia petelor brune.
•Protejează pielea împotriva factorilor externi


Baume Levre Confort  - balsam de buze calmant È™i protector.




•Protejează buzele de factorii externi ai mediului.
•HrăneÈ™te È™i calmează intens buzele uscate.
•Redă supleÈ›ea si senzualitatea buzelor

Hmmm, ce spuneti, suna tentant, nu-i asa? Care produs va face mai mult cu ochiul? Eu trebuie sa recunosc ca inca nu ma pot decide!

Va astept cu mare drag parerile, stiti cat le pretuiesc!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu