...Mare cat inima mea...





Am purtat:
-fusta: - HERE
-tricou: - Zara
-colier: - Zara
-cizme: - Ovye

Dragutelor, o noua zi, o noua idee despre ce putem purta intr-o zi in care ne dorim sa fim iubite...Si cine nu isi doreste acest lucru nu-i asa?



Stiu povestea cu Valentine's Day, multora nu le place, mie imi place ideea, de ce nu? Asta nu inseamna, evident, ca iubirea nu trebuie sa pluteasca in aer in orice zi a vietii noastre daca este posibil!Si ar trebui sa facem posibil acest fapt, desi uneori nu ne iese totul asa cum am dori...Dar uite ca vine si Dragobetele, o ocazie mai romaneasca si poate ca veti fi mai de acord cu sarbatorirea ei...










Asa ca tinuta mea de astazi va propune o fusta "inimoasa" rau, foarte frumoasa si dintr-un material foarte bun si grosut, un fel de stofa. Ma rog, nu este de lana, este sintetica dar arata de parca ar fi. Modelul acesta daca va veti uita pe site avea atasate si doua parti negre din piele, ca un fel de catarame care strangeau putin cele doua parti suprapuse pentru a nu se desface. Desi eu am ales marimea L, adica cea mai mare, totusi cataramele acelea strangeau inestetic materialul asa ca am decis sa le desfac si sa renunt la ele ca sa pot purta aceasta fusta!












Mie imi place tare mult cum arata, este impecabil lucrata, si daca vreti parerea mea cred ca este o fusta de brand pentru ca absolut toate etichetele interioare au fost taiate de pe lateral, iar cea din spate descusuta.

Voi ce spuneti? Este o fusta pe care ati purta-o? Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii: