Maria Radu a lansat un nou videoclip!
Dragii mei, vin acum cu noutati muzicale!

Cunoscută drept una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu o carieră bogată ce a început încă de când avea 14 ani,  Maria Radu revine în atenţia publicului consumator de muzică bună, cu o nouă piesă ce promite să devină un must în playlist-ul tău de primăvară.


STAY, o piesă ca o declaraţie de dragoste, cu o compoziţie rotundă şi bine îngrijită, cu un sound fresh şi versuri care promit să te obsedeze.
Videoclipul black & white, care însoţeşte piesa STAY, explorează spaţiile vaste ale unui studio de înregistrări, fiind marcat de o proiecţie grafică dinamică şi de un styling realizat din piese vestimentare cool - eighties remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans). STAY propune o nouă abordare a realităţii, marcată de muzică şi text, o nouă faţă a Mariei Radu şi, mai mult decât atât, muzică de calitate.“În mesajul piesei "Stay" se regăseşte oricine. Cu siguranţă, cel puţin o dată, n-am avut curajul să spunem ce simţim, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, îndoieli... E o "tragere de mânecă", o conştientizare a sentimentelor pe care trebuie să le spui, să le exprimi, curajul de a fi tu însuţi, dar şi conştientizare a faptului că niciodată nu e prea târziu să spui ce simţi“, a declarat artista.
Conceptul ales pentru stylingul Mariei, semnat Emilian Ciobanu, se încadrează în stilul casual cool, o reinterpretare a modei străzii berlineze, cu accente grafice de negru şi alb, o serie de piese negre, sweatshirt-uri, cămăşi negre de tenis, jachete din lână, cu volumetrie oversize, simboluri grafice precum inima stilizată sau geometriile pe alb.
“Ne-am inspirat din moda anilor ’80 - ‘90 şi am conceput împreună o imagine firească, o direcţie clară şi curată, care să o arate pe Maria exact cum este acum: în plină vervă, dispusă să experimenteze cât mai mult, cu o poftă nebună de muzică alternativă şi sunete care să-i potenţeze carisma. Pentru conceptul Eighties Remix s-au folosit piese vestimentare semnate Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans”, a povestit Emilian Ciobanu, stilistiul artistei.Lansarea noului clip a avut loc  în cadrul unui eveniment restrâns, organizat la Madame Pogany, în prezenţa a numeroşi prieteni ai Mariei Radu, artişti, influencers şi jurnalişti.

Printre invitaţii, care au venit să îi fie alături artistei, s-au numărat: Cristina Stănciulescu, Connie Preda, Adina Halas Hungeanu, Andreea Buga (Designer), Ovidiu Mureşanu, Tily Niculae, actriţa Dalia Puşcă, actriţa Nuami Dinescu, Irina Mohora,  Alexandra Calafeteanu (designer), Carmen Andrei (Cocor), Marta Nedelcu (Ministerul Cultelor), Blair Deutsch (regizor), Cristina Herea, Cristina Şiscanu Ionescu, Emilian Ciobanu (stilist).

Voua va place Maria Radu? Ati ascultat deja noua piesa? Va astept cu pareri, impresii, preferinte!

KISSSES!


CONVERSATION

1 comentarii: