Maria Radu a lansat un nou videoclip!




Dragii mei, vin acum cu noutati muzicale!

Cunoscută drept una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu o carieră bogată ce a început încă de când avea 14 ani,  Maria Radu revine în atenÅ£ia publicului consumator de muzică bună, cu o nouă piesă ce promite să devină un must în playlist-ul tău de primăvară.


STAY, o piesă ca o declaraţie de dragoste, cu o compoziţie rotundă şi bine îngrijită, cu un sound fresh şi versuri care promit să te obsedeze.
Videoclipul black & white, care însoţeşte piesa STAY, explorează spaţiile vaste ale unui studio de înregistrări, fiind marcat de o proiecţie grafică dinamică şi de un styling realizat din piese vestimentare cool - eighties remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans). STAY propune o nouă abordare a realităţii, marcată de muzică şi text, o nouă faţă a Mariei Radu şi, mai mult decât atât, muzică de calitate.



“ÃŽn mesajul piesei "Stay" se regăseÅŸte oricine. Cu siguranţă, cel puÅ£in o dată, n-am avut curajul să spunem ce simÅ£im, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, îndoieli... E o "tragere de mânecă", o conÅŸtientizare a sentimentelor pe care trebuie să le spui, să le exprimi, curajul de a fi tu însuÅ£i, dar ÅŸi conÅŸtientizare a faptului că niciodată nu e prea târziu să spui ce simÅ£i“, a declarat artista.
Conceptul ales pentru stylingul Mariei, semnat Emilian Ciobanu, se încadrează în stilul casual cool, o reinterpretare a modei străzii berlineze, cu accente grafice de negru şi alb, o serie de piese negre, sweatshirt-uri, cămăşi negre de tenis, jachete din lână, cu volumetrie oversize, simboluri grafice precum inima stilizată sau geometriile pe alb.




“Ne-am inspirat din moda anilor ’80 - ‘90 ÅŸi am conceput împreună o imagine firească, o direcÅ£ie clară ÅŸi curată, care să o arate pe Maria exact cum este acum: în plină vervă, dispusă să experimenteze cât mai mult, cu o poftă nebună de muzică alternativă ÅŸi sunete care să-i potenÅ£eze carisma. Pentru conceptul Eighties Remix s-au folosit piese vestimentare semnate Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans”, a povestit Emilian Ciobanu, stilistiul artistei.



Lansarea noului clip a avut loc  Ã®n cadrul unui eveniment restrâns, organizat la Madame Pogany, în prezenÅ£a a numeroÅŸi prieteni ai Mariei Radu, artiÅŸti, influencers ÅŸi jurnaliÅŸti.

Printre invitaÅ£ii, care au venit să îi fie alături artistei, s-au numărat: Cristina Stănciulescu, Connie Preda, Adina Halas Hungeanu, Andreea Buga (Designer), Ovidiu MureÅŸanu, Tily Niculae, actriÅ£a Dalia PuÅŸcă, actriÅ£a Nuami Dinescu, Irina Mohora,  Alexandra Calafeteanu (designer), Carmen Andrei (Cocor), Marta Nedelcu (Ministerul Cultelor), Blair Deutsch (regizor), Cristina Herea, Cristina Åžiscanu Ionescu, Emilian Ciobanu (stilist).

Voua va place Maria Radu? Ati ascultat deja noua piesa? Va astept cu pareri, impresii, preferinte!

KISSSES!


CONVERSATION

1 comentarii: