iWhite2, sau un zambet de diva!




Dragii mei, saptamana trecuta am avut bucuria de a participa la evenimentul de lansare a noului kit de albire iWhite2. Ce ne promite acesta? Haideti sa descoperim!



Zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe, in 20 minute!

Cele mai multe produse destinate albirii dinților disponibile pe piață, conțin peroxid de hidrogen sau apă oxigenată, în denumirea populară. Aceast agent de albire, în anumite cantități și fără stricta supraveghere a medicului stomatolog poate afecta smalțul și provoca sensibilitate la nivelul dinților și al gingiilor. Vesta bună vine de la Sensiblu, lanțul farmaceutic care lansează kitul profesional pentru albirea dinților iWhite2, singurul produs pentru albire 100% sigur deoarece nu conține peroxid de hidrogen. Pe lângă acest avantaj, produsul vine și cu alte beneficii.

Zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe & Reface smalțul dentar

”Noul kit profesional pentru albirea dinÈ›ilor, iWhite2, este varianta îmbunătățita a kitul iWhite lansat in România, anul trecut, exclusiv în farmaciile Sensiblu. Pe lângă beneficiile de albire INSTANTÄ‚, înlăturarea petelor de la suprafaÈ›a È™i interiorul dinÈ›ilor È™i întărirea a acestora, noul iWhite2 ajută È™i la refacerea smalÈ›ului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conÈ›ine”, precizează Laura Stanciu Ciocoiu, Brand Manager iWhite in România.




Studiile clinice au demonstrat că noul iWhite2 poate oferi un efect de albire a dinÈ›ilor cu până la 8 nuanÈ›e, chiar după prima aplicare, pentru 10% dintre participanÈ›ii la studiu.  Desigur, rezultatele variază de la persoană la persoană È™i sunt influenÈ›ate direct de stilul de viață È™i cel alimentar.

Kitul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. La final, se clătește cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduță. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de cate ori considerăm că este necesar ( înainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire în oraș).

iWhite este o gamă completă ce contribuie la menținerea sănătății și culorii naturale a dinților. Pe lângă kitul profesional de albire, în farmaciile Sensiblu gasiți și pastă de dinți și apa de gură iWhite cu efect de albire și Polisherul profesional pentru detartraj și periaj.


Candidații ideali la operațiunea de albire a dinților

Dinții albi vor fi mereu în tendințe, iar dacă genetica nu a fost îngăduitoare, dacă igiena dentară nu a fost prioritară, dinții vor avea de suferit. Trebuie știut de la bun început că albirea dinților este în principiu recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, cu gingii fără probleme și care nu au fost supuși tratamentelor.

Menținerea unui zâmbet alb și sănătos, influențat de obiceiurile de viață
Menținerea efectelor acestei proceduri este influențată de obiceiurile de viață. Astfel, trebuie evitate alimentele și băuturile care schimbă culoarea dinților, respectiv cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele, dar și obiceiurile vicioase precum fumatul.

Asadar, voi ce spuneti? Ati incercat pana acum acest kit de albire? Sunteti tentati sa o faceti? Eu trebuie sa recunosc ca vreau sa il incerc!

Va astept si pe voi cu impresii si pareri!

KISSES!




CONVERSATION

4 comentarii:

  1. ma hotarasem sa incerc si eu, apoi am auzit la tv ca nu merge la cei cu bijuterii dentare si mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana acum nu am incercat nici un kit de albire desi recunosc ca am avut o tentativa sa imi cumpar primul kit de albire de la Sensiblu dar mi-a fost teama ca dau 100 lei si nu isi face treaba. Astept sa vad recenzii ale produsului si dupa asta am sa il incerc si eu. Mi-ar place sa am dintii putin mai albi desi daca beau cola si cafea este cam greu dar .... incercarea moarte n-are!

    RăspundețiȘtergere