Demachiere cu Benefit si Sephora!




Dragile mele, astazi va povestesc despre demachiante! Dar unele mai speciale pentru ca mie imi place tot ce este nou, imi place sa descopar produse interesante, mai altfel.



Asadar, vedetele acestei postari sunt un demachiant Benefit pentru ochi si unul pentru buze marca proprie Sephora!


They're Real Remover de la Benefit

este un demachiant clasic, cremos, pentru ochi, destinat sa indeparteze machiajul rezistent la apa.




Vine intr-un ambalaj foarte usor, asemanator unui tub de crema, asa cum se vede mai jos. Este foarte bland cu ochii, pe ai mei cel putin nu i-a iritat de loc. De fapt acesta este lucrul primordial pe care il apreciez eu la un demachiant pentru ochi, si anume sa nu irite. Si evident sa indeparteze machiajul fara sa fie necesar sa freci zona pana intinzi pielea.

Cum fac eu? Adaug putin demachiant pe o discheta, il intind putin si apoi aplic peste gene si las un pic sa actioneze. Rezultatele sunt foarte bune. Indeparteaza foarte eficient, dar trebuie repetata operatiunea de mai sus pana ramane discheta curata. Sa ne intelegem, nu strege ca si cand ai folosi un burete la tabla!

Asa ca daca iubiti Benefit, ar fi tare dragut ca alaturi de mascara,(care, in paranteza fie spus mie imi place maxim) sa aduceti pe masuta de toaleta si acest demachiant. Fac echipa buna, va asigur!





Ultimate Oil-in-Gel Lipstick Remover

Cel de-al doilea produs despre care vreau sa va povestesc este un demachiant pentru buze! Hmmm, veti spune, la ce imi mai trebuie si un  demachiant pentru buze?! Nu va trebuie si totusi va veti indragosti de el. Zona buzelor este, ca si cea a ochilor foarte sensibila, asa ca daca nu vrem sa apara acele riduri inestetice care de fapt tradeaza varsta, trebuie sa o ingrijim eficient.




Este un demachiant ca un gel, dar nu un gel din acela apos, care curge si lasa o senzatie de uscaciune in urma!!! Nuuuu....Are o textura foarte fina, satinata, usor uleioasa, dar fara sa lase astfel de urme. Un produs special, care contine si aloe vera pentru calmarea si hranirea zonei buzelor.

Indeparteaza foarte eficient toate tipurile de ruj, inclusiv belelele alea super rezistente, pe care eu nu le agreez deloc.




Sunt tare curioasa daca le-a mai incercat cineva! Daca da, cum vi s-au parut? Daca nu, le gasiti interesante pentru voi?

Ambele produse le gasiti in Sephora, care, asa cum va spuneam si pe FB si-a deschis magazin on-line. Si dragutelor, la fiecare comanda primim trei esantioane gratuit, asa ca acum nimeni nu se mai poate plange ca nu primeste esantioane la cumparaturi! Iar fetele care locuiesc in diverse zone ale tarii unde nu au un magazin fizic la indemana cred ca sunt tare fericite! Adevarul este ca este super comod sa faci cumparaturi de acasa, stand pe canapea si savurand un fresh. Ce ziceti, nu am dreptate?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii: