Primăvara începe cu STR8




Pregatite sa faceti fata primaverii alaturi de barbatii din viata voastra? Daca da, atunci trebuie sa ne ocupam de acest lucru!

Brandul de parfumerie STR8 propune pachete special concepute pentru a întâmpina noul sezon. Fiecare este o celebrare a individualităţii bărbatului puternic şi dezvăluie notele bogate ale personalităţilor acestora. Primăvara începe cu parfumurile STR8!




Pachetul STR8 Red Codeconţine Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

Parfumul Red Code este dedicat bărbatului care se hrăneşte cu provocări şi care este dispus oricând să dea la schimb rutina pe aventură. Notele de vârf marine şi notele de ananas, grapefruit şi cardamom sunt fragmente ale personalităţii puternice şi revigorante ale bărbatului Red Code. Masculinitatea îndrăzneaţă se regăseşte în inima de lavandă, cimbru şi iasomie, iar notele de bază, ambră, brad, seminţe vanilate Tonka descriu dorinţa acestuia de a explora necunoscutul.


Pachetul STR8 Original – Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei




STR8 Original este parfumul bărbatului modern, care păstrează esenţa clasică. Notele de vârf de mentă şi busuioc transpun atitudinea relaxată şi jucăuşă a cuceritorului cu inimă de cardamom. Treptat, acesta dezvăluie căldura lemnului de santal şi se îmbracă într-o aură irezistibilă.


Pachetul STR8 FreedomNatural Spray + Deo Body Spray, 26 lei




Dependenţa de adrenalina libertăţii este transpusă în notele parfumului Freedom. Notele picante de ghimbir, cardamom, paprika şi mandarin sugerează spiritul pasional al bărbatului care nu se lasă constrâns de reguli şi luptă pentru idealurile sale. Inima de răşină şi rozmarin este pregnantă şi clară precum dorinţa bărbatului Freedom de a evada. Cu o bază de paciuli şi cedru, acesta cucereşte prin şarmul natural şi încrederea în forţele proprii.

Care dintr propuneri va face cu ochiul? Sunt curioasa de ce alegeri ati face! Va astept cu drag raspunsurile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu