Glam Glow, cea mai buna masca de fata!




Dragile mele, astazi m-am gandit sa va povestesc putin despre ceea ce eu consider a fi cea mai buna masca de fata incercata pana acum! Si credeti-ma ca am incercat muuuulte de-a lungul anilor.



Nu este o vorba spusa in vant, doar asa sa va fac sa cumparati, pentru ca nu as avea de ce sa va indemn la asa ceva. Este un produs cumparat de mine, si chiar daca ar fi primit, ar avea parte de aceeasi atitudine onesta. Si apoi sunt onesta in primul rand fata de mine si apoi fata de voi. Pentru ca da, daca nu te respecti in primul rand pe tine, nu ii poti respecta pe ceilalti.

Pornind de la aceasta idee, cumpar rar spre deloc chestii iefine, doar pentru ca sunt ieftine...Nu ma consider snoaba, dar sunt absolut convinsa ca ingredientele active de calitate, cercetarea necesara dezvoltarii unui produs de top, toata aceasta investitie trebuie sa atraga dupa sine si niste costuri de productie considerabile si deci uneori un pret maricel.




Am inceput in acest mod pentru ca da, este o masca fabuloasa, dar cu un pret care poate parea piperat la prima vedere. Eu am cumparat-o in sezonul trecut la sales, cand am primit pe langa produsul full-size si inca o varianta de 15 g, pentru 180 Ron parca, nu mai retin cu exactitate. Dar mi s-a parut la momentul acela o afacere buna, imi doream enorm sa incerc produsul asa ca nu am stat pe ganduri!

Da, am dorit-o, am cumparat-o si apoi am pus-o pe un raft printre muuuuultele si minunatele mele produse de care nu ma pot lipsi. O vreme a stat cuminte acolo si apoi mi-am amintit de ea. Si ce rau imi pare ca nu am folosit-o de la bun inceput.




Sa incepem cu inceputul, pare o masca obisnuita cu argila, care se prezinta intr-un borcanel, nimic nemaivazut pana aici...Atunci de ce toata lumea o ridica in slavi? Hmmm, ei bine are o textura foooooarte fina si cremoasa, miros usor mentolat, se intinde remarcabil de usor, si totusi ce o face speciala, ma gandeam in timp ce imi studiam fata de mumie egipteana pe care aplicasem un strat destul de generos. Imi doream sa vad efecte, sa actioneze, altfel de sa dai banii pe un astfel de produs?

Am asteptat nelinistita sa se usuce, ceea ce nu a durat mult, s-a deshis la culoare, devenind un cenusiu deschis si usor astringenta datorita faptului ca se uscase. Ok, m-am mai invartit prin casa, am decis sa o mai las putin pe fata sa actioneze. Apoi m-am indreptat hotarata spre baie si mi-am aruncat privirea in oglinda…

Si atunci a aparut surpriza…Stratul cenusiu deschis avea zeci, poate sute de puncticele cenusiu inchis in dreptul fiecarui por de pe fata mea. Practic uitandu-ma in oglinda pret de cateva minute am vazut o transformare la care nu m-as fi gandit!




Da, stiam ca argila curata porii dar nu imi imaginasem ca o masca poate sa absoarba vazand cu ochii sebumul din fiecare por al pielii mele…Si petele tot cresteau in dimensiuni. Am stat asa inca vreo cateva minute si am decis sa o indepartez, am considerat ca si-a facut efectul…Si da, chiar avusese efect! Fata mea era fina, moale ca matasea, nicidecum aspra in ciuda faptului ca este o masca astringenta care, m-am convins cu ochii mei, chiar curata in profunzime.

Am incercat de-a lungul timpului zeci de masti cu argila si va asigur ca nici una nu a avut acest efect asupra mea.

Sunt foarte fericita ca am decis sa dau o sansa unui produs nu foarte ieftin, dar gandind in perspectiva la tenul meu, cred ca am facut cea mai buna alegere in materie de masti. Piele supla, relaxata, curatata in profunzime cu porii invizibili dupa aplicare mi se pare maximul pe care il poti cere de la un astfel de produs! Si ce bine ca exista astfel de produse, care chiar functioneaza, sincer multa vreme am suspectat ca ar fi vorba doar despre un foarte bun marketing la mijoc, dar iata ca nu, exista si solutii la problemele noastre si sunt chiar la indemana.

Daca si voi va doriti sa le incercati sa stiti ca este disponibila doar in Sephora. Eventual le puteti cere fetelor sa va dea o cantitate mica de produs intr-unul din recipientele speciale pe care Sephora le are!

Fetelor, sunt sigura ca unele dintre voi au incercat-o, sunt curioasa daca si voi ati observant acest efect al mastii. Va astept cu drag sa impartasiti aici, impresiile cu noi!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: