La Petite Robe Noire Collection!




Dragile mele, a venit momentul sa va prezint colectia La Petite Robe Noire, atat de asteptata de noi toate! Si este superba, se gaseste deja in magazine, Sephora, Marionnaud, Douglas si eu imi fac planuri peste planuri care sa fie castigatoarele care vor merge cu mine acasa...

Dar sa trecem la treaba...




La Petite Robe Noire lipstick

Rezultat Ultra- Shiny




Are o formulă hidratantă, compusă dintr-un cocktail de uleiuri fine și rășină ce oferă suplețe buzelor pe tot parcursul zilei, hmmm cum sa nu iti vina sa-l mananci?!

Secretul formulei consta in pigmenți POP, atent selectați de experții Guerlain, pentru a putea crea 3 intensității diferite cu aceași nuanță de ruj.

Primul strat aplicat pe buze are un finish natural, dacă aplicăm două straturi intensitatea devine medie, iar dacă aplicăm trei straturi obținem o nuanță intensă si specială pentru serile glam în oraș.

Garderoba sa cuprinde 20 de nuanțe feminine, delicioase și parfumate inspirate de parfumul La Petite Robe Noire.
Compoziția olfactivă dată de notele floral-fructate crează dependența: bergamotă, trandafiri și zmeură.





4 Nuante STAR must-have!

001 MY FIRST LIPSTICK
002  PINK TIE
003  RED HEELS
007  BLACK PERFECTO: topcoat pentru buze, se poate folosi singur sau peste o alta nuanta de ruj pentru a crea un efect rock.


La Petite Robe Noire Colour Lacquer

Culore&Parfum chiar si pe unghii!




Deoarece stilul parizian surprinde mereu, La Petite Robe Noire își lansează și accesorii pentru unghii.
Ambalaj emblematic si feminin, reprezintă o miniatură a sticlei La Petite Robe Noire. Si vaaaai, cat e de minunata! Va spun cu mana pe inima ca vreau toata colectia!

Formula inovatoare are la bază o nouă tehnologie a pigmenÈ›ilor de culoare amestecaÈ›i cu polimeri adezivi È™i rășini poliesterice, pentru o rezistentă È™i aderență pe unghii cât mai mare. 
Doar în momentul aplicării, după ce solvenții se risipesc, lacul de unghii LPRN te cucerește cu nota gurmandă a fructelor de pădure, murelor, accentelor de petale de trandafiri și bergamota.
În această primăvară, Guerlain lansează 10 CULORI compatibile cu nuanțele de ruj din aceeași gamă pentru a accesoriza La Petite Robe Noire.




NUANTELE STAR DIN COLECTIE:

001 MY FIRST NAIL POLISH: se poate folosi singur sau ca top coat pentru un plus de stralucire
002 PINK TIE
003 RED HEELS
007 BLACK PERFECTO

Pentru a avea o manichiură impecabilă, pregătește și finisează unghiile cu cele 2 secrete din gamă, Base Coat și Top Coat.

Base Coat în nuanța purpurie are 3 acțiuni: efect anti-îngălbenire, protejează și întărește, acționează ca un agent de prindere pentru o mai bună aderență și rezistentă a lacului de unghii.




Top Coat netezește și sporește strălucirea lacului de unghii.

Compoziția olfactivă a lacurilor de unghii este folosită și la Top Coat, pentru a intensifica și mai mult notele bergamotei, petalelor de tradafiri și murelor.





Dragile mele, eu abia astept sa imi fac de cap cu aceste nuante minunate! Promit sa va arat si voua ce imi voi cumpara! Nu imi doresc decat vreo 4 oje si patru rujuri....o nimica toata...Voi ce ati alege din cele prezentate? Ce va tenteaza cel mai mult? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu