elmiplant lansează demachiantul pentru ochi, cu dublă acţiune
Fetelor, dragutelor, vin astazi cu o noutate absoluta! Tot timpul vorbim despre cum putem sa ne pastram frumusetea, despre demachiere care este esentiala, asa cum o stim si o recunoastem cu totii, asa ca lansarea unui produs care sa ne ajute in acest proces uneori greu de dus pana la capat, mai ales cand suntem obosite, nu poate decat sa ma bucure!Demachierea joacă un rol foarte important în ritualul de îngrijire, fiind cheia pentru un ten curat, strălucind de sănătate. Gama elmiplant Skin Moisture se îmbogăţeşte cu demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune şi, astfel, procesul de demachiere devine mai scurt, mai plăcut, mai eficient şi confortabil.

Ţinând cont de dorinţele şi nevoile consumatoarelor, elmiplant lansează demachiantul bifazic ce devine un pas esenţial în procesul de demachiere a ochilor.

Eficienţa demachiantului pentru ochi, cu dublă acţiune

Concentrat în două straturi, unul apos şi incolor şi unul uleios şi uşor colorat, produsul are o acţiune dublă pentru o demachiere cât mai eficientă şi mai blândă pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

Genele sunt protejate şi hidratate datorită uleiului de migdale 100% natural ce le învăluie într-un strat hrănitor; complexul HYDRO NUTRIENT este un complex de hidratare avansat, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai recente tendinţe în cosmetologie. Demachiantul previne deshidratarea pielii, menținând în același timp aspectul neted și confortul pielii.

Datorită formulei inteligente şi ingredientelor, demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune curăţă rapid şi cu uşurinţă orice urmă de machiaj, inclusiv cel rezistent la apă, lăsând o peliculă fină, cu rol de protecţie.

Preţ: 10,48 lei (125ml)

Fără parabeni, fără parafină.

Eu una sunt tare curioasa sa il incerc! Voi ce spuneti, credeti ca l-ati putea introduce in rutina voastra de ingrijire? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu