Dead Sea Collection by Sabon




Dragutelor, saptamana trecuta am avut bucuria si placerea de a participa la lansarea colectie Dead Sea de la Sabon!



Exista cineva care nu cunoaste Sabon? Eu cred ca nu!!! Sper ca nu, pentru ca altfel ar fi o mare pierdere pentru persoana respectiva! Noua colectie contine 8 produse: ulei de dus, crema de maini, crema de corp, exfoliant de corp, crema hidratanta, exfoliant de fata, masca cu namol pentru corp, masca exfolianta 3 in 1.




Marea Moartă este o comoară naturală magică a cărei frumuseţe şi proprietăţi speciale o fac unică în lumea noastră. După un proces de cercetare şi dezvoltare cuprinzătoare, s-au identificat patru surse principale de materiale care se adreseaza nevoilor de ingrijire a pielii: apa, sarea, nămolul şi plantele de la Marea Moartă.
Împreună, aceste ingrediente conferă pielii hidratarea, elasticitatea, energia şi textura pe care toţi ne dorim să le avem.

Principalele ingrediente provin de la malul Mării Moarte şi din deşertul din apropiere, care sunt specifice acestei regiuni:

Dunaliella - o micro-algă care există numai în apa de la Marea Moartă şi oferă vitamine si alte ingrediente care protejeaza pielea de razele UV

Salicornia Europaea - o plantă bogată în vitamina C, calciu şi silicon naturale care asigură fermitatea pielii

Trandafir de Jericho - o plantă din deşert care oferă hidratare pielii, ulei de palmier - bogat în Omega 3,

Lypidami Myrrh - un antioxidant cu proprietăţi calmante

Feverfew - o plantă de deşert care purifică şi protejează pielea.




Uleiul de curăţare delicat lasă pielea proaspătă şi radiantă. Formula unică are la bază uleiuri naturale de Jojoba, Shea, măsline, Avocado şi germeni de grâu, esenţiale pentru hrănirea pielii, alături de sărurile de la Marea Moartă, care o hidratează şi o calmează.




Crema de mâini este bogată în minerale de la Marea Moartă, care hrănesc şi protejează mâinile împotriva daunelor cauzate de apă şi condiţii meteo. Crema înmoaie şi hidratează, îmbunătăţind condiţia pielii uscate şi aspre. Îmbogăţită cu un complex unic de uleiuri şi plante de la Marea Moartă, precum şi cu unturi naturale şi Aloe Vera pentru calmarea pielii.

Trebuie sa va mai spun ca mirosul este unisex, asa incat aceste minunatii pot fi folosite si de catre jumatatile noastre!

Ambalajul usor retro al produselor, le fac sa fie cadoul ideal pentru oricine este pasionat de frumos.

Pe voi ce produs va atrage cel mai mult dintre cele prezentate? Ce alte produse Sabon se regasesc printre preferatele voastre? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu