Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30




Dragile mele, in fiecare an, aproape de inceperea sezonului cald o sa va simtiti asaltate, bombardate cu informatii privind protectia solara. In multe cazuri sunt sigura ca nu veti avea rabdare sa cititi tot pentru ca se bate de multi ani moneda pe aceasta tema si totusi asa cum va spuneam si in articolul de aici, nevoie de informatie inca este.



M-am gandit sa redau, pe cat de scurt se poate cateva idei generale despre radiatia solara si fotoprotectie.

Razele ultaviolete sunt impartite in 3 tipuri:

-UVA sunt razele cu lungimea de unda cea mai mare, sunt mai intense dimineata si seara, pot patrunde prin sticla, deci atentie atunci cand suntem la volan sa pastram la indemana o crema cu FPS. Pot patrunde prin straturile superioare ale pielii. Acestea sunt mai putin agresive decat cele de tip UVB.

-UVB sunt mai puternice in timpul pranzului, decai atentie maxima, sunt puternic absorbite de proteine pe care le modifica intens, mergand pana la distructia acestora, ducand in acest mod la imbatranirea prematura si arsuri solare, pana la temutul cancer de piele. Nu trec prin sticla.

-UVC sunt din fericire absorbite de stratul de ozon.

Acum sa vedem cum ne putem proteja...Eu zic sa punctam cateva notiuni pe care chiar daca le stiti este bine sa ni le reamintim:

-pentru ca efectele expunerii la soare neprotejat se cumuleaza in timp, trebuie avut maaare grija!
-chiar si sub umbrela ne putem arde, pentru ca asa cum spuneam radiatia UVA trece chiar si prin sticla.
-intre orele 10 dimineata si 16 dupa-amiaza expunerea trebuie intrerupta, soarele chiar poate fi un dusman.
-palariile, ochelarii de soare, hainele deschise la culoare dar care acopera umerii sunt solutii pentru o zi foarte calduroasa.
-razele solare reflectate de unele suprafete pot fi extrem de daunatoare (nisip, beton, zapada, apa) asa ca protectia solara eficienta trebuie folosita la mare, la ski, in oras printre blocuri...
-crema cu protectie solara trebuie reaplicata ori de cate ori este nevoie, fara sa ne zgarcim, pentru ca da, vom suferi muuult mai mult in cazul unor arsuri solare sau a unui cancer de piele.
-persoanele cu tenul foarte deschis si copiii au nevoie de FPS ridicat, dar eu folosesc si pentru mine de obicei FPS 30, iar pentru fetita mea FPS 50.

Si pentru ca intotdeauna vreau sa va vin in ajutor si cu idei concrete, astazi va povestesc cum putem obtine protectie solara eficienta, dar si ingrijire pe masura. Cu totii stim cremele acelea unsuroase, grase, care ne protejau de radiatiile solare....Dar surpriza!!! Acum nu trebuie sa ne mai fie teama ca protectia solara si tenul mat si perfect definit nu pot coexista. Da, generatia noua de creme ne ofera tot ceea ce avem nevoie, si uneori si lucruri la care nu ne gandim, poate!




Si cu toate ca mereu am senzatia ca stiu foarte multe despre capitolul ingrijirea performanta a pielii, iata ca sunt surprinsa de noile lansari, descoperiri, pe care nu am cum sa nu vi le impartasesc si voua, impreuna cu entuziasmul meu pentru produsul respectiv!

Este cazul si Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30, o crema pe care am folosit-o intens in ultimele doua saptamani. Va spun si cum o consider eu...

Amalajul este foarte practic, tub cu pompita, iar crema are o culoare usor-usor rozalie. Se adreseaza tenului sensibil, uscat, deshidratat dar si celor care isi doresc sa isi mentina supletea si hidratarea constante. Hidratarea se realizeaza cu ajutorul  AQUAGENIUM®, un complex biologic brevetat care stimulează proprietăţile celulare ale pielii ÅŸi reactivează procesul natural de hidratare din straturile superioare ale pielii. Hidratare si iar hidratare, doar stiti ca acesta este cuvantul de ordine atunci cand ne dorim un ten perfect acum si peste 20 de ani!

Pentru mine crema aceasta a inlocuit cu succes atat crema hidratanta, dar si baza de machiaj...sa nu mai vorbim de crema de protectie solara, la momentul de fata nu mai accept o crema de fata fara SPF.

Are un miros fooooarte discret, usor floral as zice eu, care asociat cu culoarea rozalie ma duce cu gandul la florile de cires japonez...

Vitamina E din compozitie, este un antioxidant care reduce riscul factorilor toxici din mediul poluat in care traim...

Datorita unei asocieri de pudre reticulare si perle, Hydrabio Perfecteur SPF 30 reduce ridurile si antenueaza imperfectiunile. Tenul este astfel vizil mai neted si uniform iar pentru mine conteaza acest aspect, pentru ca uneori sunt supra aglomerata si chiar mi-am dorit o crema care sa aiba un efect Rosy Glow...

Crema contine si acid salicilic, care promite sa indeparteze celulele moarte, sa uniformizeze, sa netezeasca si sa redea stralucirea pielii, fapt atat de evident atunci cand ma privesc in oglinda!

Faptul ca pot sa am acum la indemana un produs 3 in 1 (crema hidratanta, baza de machiaj, FPS), va asigur ca imi da tot confortul necesar, chiar si atunci cand viata mea devine maxim de agitata iar eu sunt tot timpul pe fuga. Pentru ca ca da, nu este deloc usor sa le impaci pe toate...

Chiar si intr-o zi in care nu ai timp sa te machiezi, si recunosc, eu folosesc fooooarte rar fond de ten, crema aceasta imi asigura confortul psihic necesar pentru a pasi afara fara sa ma gandesc ca pielea mea ar putea arata rau, pentru ca eu simt ca nu este asa...




Cu fiecare aplicare si fiecare zi care trece, sunt tot mai convinsa in investitia pe care o fac in tenul meu, asa ca daca si voi va iubiti pielea, eu zic ca puteti sa ii dati o sansa. Cu Bioderma sigur nu veti avea indoieli in privinta calitatii si a efectelor pe termen mediu si lung.

O gasiti in farmacii la pretul de 85 Ron pentru 40 ml produs. Termenul de valabilitate este de 9 luni de la deschidere. Este un produs hipoalergenic, testat dermatologic. Si pentru ca stim toate ca Bioderma exceleaza in sfera dermatocosmeticelor, recomandarea mea este cu atat mai usor de pus in practica, fara griji sau alte retineri!

Acum este randul vostru sa-mi spuneti cu ce produs Bioderma rezonati si daca sunteti interesate sa incercati si voi Hydrabio Perfecteur SPF 30.


KISSES!!!


CONVERSATION

7 comentarii: