I’m in love! by Melkior




In februarie avem suficiente motive sa marcam dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie il sarbatorim pe Dragobete, moment care marcheaza inceputul primaverii; intre timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sarbatorim pe Valentina.






Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul – Melkior va propune sa va alegeti cosmeticele preferate din colectia I’M IN LOVE:




Purtati in februarie nuantele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano. Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de luciu de buze, puteti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet.






Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi. Sau puteti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist. Pana si pila de unghii respecta sloganul lunii!




Noua pila de unghii I’M IN LOVE creata de Melkior este o pila cu 2 fete, ideala pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Are abrazivitate 180/240. Este subtire si usor de manevrat.




Pret 6,90 lei

Asa ca dragutelor, avem de unde alege pentru a fi frumoase zilnic! Ce spuneti, care sunt preferatele voastre?
Va astept cu mare drag parerile!

Happy Valentine’s Day!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu