NIVEA Repair and Targeted Care




Dragile mele, despre evenimentul de lansare a noii game de par Nivea v-am povestit aici! Este insa timpul sa vorbim si despre noua gama, ce aduce ea in plus si ce beneficii reale prezinta pentru noi, consumatoarele!



NIVEA lansează o nouă gamă adresată părului degradat, tern, cu vârfuri despicate – NIVEA Repair and Targeted Care È™i totodată reinventează întregul portofoliu de ÅŸampoane ÅŸi balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor ÅŸi prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essences.


Noua gamă revoluţionară NIVEA Repair and Targeted Care introduce noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate şi a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie.

Tehnologia Kera Detect este un sistem inteligent ce are capacitatea de a proteja eficient părul şi a-i reda supleţea şi strălucirea.




Atunci când suprafaţa firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecţie a stratului interior. Prin urmare, părul capătă un aspect tern, degradat.

Noua tehnologie Kera Detect, ce se adresează părului deteriorat, este o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a acestuia: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă.




Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie şi îngrijind eficient părul.

Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior.

Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie.




Astfel, noua tehnologie Kera Detect îngrijeÅŸte, fortifică ÅŸi protejează, conferind părului strălucire ÅŸi rezistenţă de lungă durată.  
 
Voi ati incercat noua gama Nivea? Sunt curioasa care este relatia voastra cu sampoanele si balsamurile de par ale acestui brand! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

2 comentarii: