Calatoreste fara batai de cap cu PEACH™ 2 go, performantul dispozitiv de epilare IPL de la Foreo

 

foreo



Aparatul perfect pentru femeile care calatoresc mult si au nevoie de o versiune mai compacta si mai prietenoasa a dispozitivului favorit de epilare IPL


Viata tocmai a devenit mai usoara pentru aceia dintre noi care suntem mereu pe fuga. FOREO, liderul mondial in domeniul beauty-tech, iti prezinta ultima sa inovatie, PEACH™ 2 go. Acest epilator IPL compact este conceput sa alunge grijile iubitorilor de calatorii si de frumos, deoarece le ofera o varianta mai comoda si mai usor de luat in valize a surorii sale mai mari, PEACH™ 2.


foreo


PEACH™ 2 go ofera cea mai simpla, mai rapida si mai eficienta metoda de epilare, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Usor de personalizat, dispozitivul integreaza cea mai avansata tehnologie IPL si te ajuta sa scapi de parul nedorit in doar 12 saptamani, dar primele rezultate vizibile vor aparea dupa primele 2 saptamani.


De ce sa te multumesti cu un aparat de ras cand poti alege PEACH™ 2 go? Acest dispozitiv IPL compact reuneste toate performantele si capabilitatile surorii sale mai mari PEACH™ 2, dar la dimensiuni travel-friendly, care o fac sa se potriveasca perfect chiar si in geanta de mana.


foreo



Specificatiile cheie ale dispozitivului PEACH™ 2 go includ:


Putere fara rival: cu o putere de 2 ori mai mare decat orice alt dispozitiv de epilare cu IPL de pe piata, de 6.5 J/cm² , PEACH™ 2 go este uluitor de eficace la fiecare utilizare.


Acoperire extinsa: fereastra sa de tratament este de trei ori mai extinsa decat alte aparate cu IPL de pe piata si te ajuta sa acoperi o suprafata de piele de trei ori mai mare la o singura utilizare.


Impulsuri luminoase cu viteza fulgerului: pulsatiile sunt produse la un interval incredibil de mic, de 0.5 secunde, ceea ce ii permite noului PEACH™ 2 go sa livreze 120 impulsuri pe minut, scurtand si eficientizand durata fiecarui tratament.


Setari versatile: cu 5 intensitati si 2 moduri de epilare, dispozitivul este creat sa actioneze eficient si pe suprafete mari, dar si in zone precise de pe corp, asigurand o experienta de epilare personalizata.


Conectare optima: bucura-te de mai multe setari, ghiduri de tratament si remindere prin intermediul aplicatiei FOREO, care asigura conexiunea tehnologiei cu frumusetea.

 

PEACH ™ 2 go este mai placut de folosit cu PEACH™ Cooling Prep Gel


In noul dispozitiv PEACH™ 2 go este incorporat mult high tech de ultima generatie. Tehnologia IPL folosita ataca foliculii de par cu impulsuri luminoase puternice dar blande cu pielea, blocandu-le cresterea, ceea ce inseamna ca firele de par aflate in zonele tratate vor cadea. Mai mult decat atat, in timp, acolo va creste din ce in ce mai putin par. 


In dispozitiv este integrat un sistem de racire al pielii care actioneaza in toate directiile, special creat pentru tratamente lipsite de durere, chiar si in zonele cele mai sensibile. Sistemul de racire al pielii de 360° cu care este dotat PEACH™ 2 go acopera zona tratata din toate partile. Mai simplu spus, nu numai ca zona tratata este racita foarte repede dar, preventiv, se racesc si zonele care urmeaza sa fie epilate, in orice directie ai muta dispozitivul. Cu fiecare flash, PEACH™ 2 go are rezultate eficiente si, foarte important, fara iritatii ale pielii. Aerul rece este tras prin fante si recirculat, astfel incat sa raceasca lampa dispozitivului iar aerul cald este evacuat prin spate pentru a evita eventualele arsuri. 


In plus, PEACH™ 2 go beneficiaza de performantele T-Sonic™ pulsations marca Foreo, care dilata temporar porii si permit impulsurilor luminoase sa tinteasca cu mai multa precizie foliculii de par. Masajul delicat T-Sonic™ stimuleaza circulatia sangelui, ajutand la drenajul limfatic si productia de colagen.


Cel mai bun mod de a-ti pregati pielea pentru tratamentele cu noul PEACH™ 2 go este gelul de racire PEACH™ Cooling Prep Gel. Creat special pentru dispozitivele PEACH™ 2, acest gel hidratant cu consistenta de ser calmeaza, hidrateaza si racoreste pielea in timpul tratamentului, ajutand la alunecarea fara niciun efort a dispozitivului pe suprafata pielii. Formula revolutionara combina beneficiile de racorire ale Aloe Vera si ale mentei pentru a calma si a linisti pielea pentru asigurarea unui confort maxim in timpul tratamentului de epilare. In plus, gelul PEACH™ Cooling Prep Gel poate fi reaplicat dupa tratament, pentru a diminua roseata zonei epilate, prin combinarea calitatilor de hidratare si refacere ale pielii oferite de Panthenol si vitamina E, lasand pielea fina si catifelata la atingere.


PEACH™ 2 go este disponibil pentru pre-comanda pe foreo.com din data de 18 martie. Lansarea oficiala are loc pe 1 aprilie. 


Despre Foreo

FOREO este liderul mondial al pietei de beauty - tech. Cu peste 120 de premii internationale pentru design si performanta, brandul suedez lansat in 2013 combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea aparate revolutionare, care economisesc timp si bani, oferind ingrijire premium. Terapia LED, termoterapia, cryoterapia, microcurentii, pulsatiile T-Sonic™ nu mai sunt de domeniul fanteziei, ci la indemana oricui. Cea mai recenta inovatie, Rutina de Infrumusetare Suedeza marca FOREO se bazeaza pe un numar minim de produse si doar 3 pasi si jumatate, oferind rezultate maxime. Aceasta rutina se aplica cu patru produse exceptionale, menite sa fie utilizate in armonie: LUNA 4, BEAR 2, UFO 3 si ISSA 3. In 7 minute, cureti, tonifiezi, hidratezi si obtii un zambet stralucitor. Bine ai venit in lumea FOREO.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu