”KINGDOM OF JUDAS” ESTE PRIMUL FILM 100% ROMÂNESC VORBIT ÎN LIMBA ENGLEZĂ

 


Filmul ”Kindom of Judas”, o producție românească, vorbit integral în limba engleză, este gata de lansarea în cinema. 

Echipa de producție SaroaFilm, alături de colaboratori dedicați și artiști remarcabili a început să lucreze la filmul ”Kingdom of Judas” în 2021, atunci cand locațiile, scenariul și actorii, erau toate pregătite să fie integrate în poveste. S-a lucrat intens, atât la scenariul care a trecut prin mai multe modificari și etape până la stabilirea variantei finale, cât și la filmarea fiecărui cadru. S-a filmat întâi în județele Alba, Hunedoara și Sibiu, ca ulterior, în 2022, echipa să ajungă la București. 


Filmul ”Kingdom of Judas” a prins propria viață, prin alegerea unor locuri incredibile din țara noastră, prin contribuția artistică a multor actori talentați, ajungând astfel de la stadiul de idee, la o poveste complexă și captivantă.

Acesta creează un precedent în cinematografia românească: este primul film 100% românesc, vorbit integral în limba engleză, distribuit în cinematografele din întreaga țară cu subtitrări.


Regizoarea filmului declară despre proiectul unic în România: 


„Mi-am dorit să fac acest film pentru a putea pune în aplicare ceea ce am învățat pe set-urile din afara țării și bineințeles în România. Am vrut să arăt că și românii pot face film în limba engleză și am crezut mereu că și noi putem face din accentul nostru un trademark, exact cum au facut-o si nemții, italienii sau francezii. Filmul ”Kingdom of Judas” este primul thriller filmat în România cu actori români însă vorbit integral în limba engleză. Astfel, suntem primii din istoria cinematografiei românești care au avut curajul ăsta nebun să creeze un precedent. Echipa a fost formată din prieteni, unii debutanți în cinematografie iar alții cunoscuți, toți tineri si puși pe treabă. Am muncit mult dar acum, când văd că totul este aproape finalizat, pot să spun cu zâmbetul pe buze, că ne-am și distrat.” 


”Kingdom of Judas”, un film făcut atât pentru audiența din România cât și pentru cea de peste hotare și care dezbate subiecte actuale, va avea premierea în cinematografele din România în luna Aprilie a anului curent.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu