Îngrijirea pielii este o prioritate!

 


ingrijirea pielii


O piele frumoasă și sănătoasă nu se datorează doar geneticii, ci și unei rutine de îngrijire adecvate. Tenul este oglinda sănătății noastre generale, iar îngrijirea adecvată este esențială pentru a ne menține aspectul proaspăt și radiant. Iată de ce îngrijirea tenului ar trebui să fie o prioritate în rutina noastră zilnică. 

Sfatul specialiștilor El Studio pentru un ten de invidiat:


Curățarea corespunzătoare

Primul pas către o piele sănătoasă este  curățarea regulată. Îndepărtarea impurităților și a machiajului ne permite să păstrăm porii curați și să prevenim apariția acneei. Alege un demachiant potrivit tipului tău de ten și nu uita să îți cureți fața în fiecare seară pentru a elimina poluarea si impuritățile acumulate pe parcursul zilei.


Hidratare constantă

Hidratarea este cheia pielii frumoase. Un ten bine hidratat este mai elastic și mai luminos. Alege o cremă nutritiva potrivită tipului tău de ten și aplic-o regulat, atât dimineața, cât și seara. În plus, nu uita să consumi suficiente lichide pe parcursul zilei pentru a menține pielea bine hidratată din interior.


Protecție solară

Expunerea la soare poate provoca daune semnificative pielii. Utilizează întotdeauna un produs de protecție solară cu un factor adecvat pentru a preveni arsurile solare si îmbătrânirea premature.


Tratamente profesionale în salon - Investiție în frumusețe

Pe lângă rutina zilnică de îngrijire este benefic ca tenul tău să beneficieze și de tratamente profesionale în saloane specializate. El Studio are pentru tine în această perioadă o ofertă exclusivă de neratat la tratamentele faciale Academie. Pachetul poate fi achiziționat cu 20% reducere și conține ritualul Academie Hidratare Optimală, Academie Contur Ochi + un al trei-lea la alegere. Poți opta între tratamentul Oxigenant Stimulant, Nutriție Optimală, Puritate Optimală și Absolut Pro Age. 


Tratamentul Academie Hidratare Optimală

Este un ritual premium, cu efect de hidratare imediată, intensă și cu efect de durată. Formatul de tip monodoză garantează folosirea in siguranță a produselor componente și se adresează tenurilor care prezinta deshidratare. Rezultatul este o piele hidratată în profunzime. Tenul este suplu, mătăsos și strălucitor.


Tratamentul Academie Contur Ochi

Zona din jurul ochilor este adesea predispusă la riduri și umflături. Cu ajutorul acestui tratament poți obține o privire mai luminoasă și un aspect mai tânăr. Formula sa delicată tratează zonele sensibile cu grijă și eficacitate.


Investiția în sănătatea și frumusețea pielii tale este una pe termen lung. Prin adoptarea unei rutine zilnice adecvate de îngrijire a tenului și apelând la tratamente profesionale în saloane poți observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului și stării generale a pielii tale.


www.el-studio.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu