Descoperă secretul energiei naturale fără epuizare

 

alevia nutrinergic



Vitaminele și mineralale sunt substanțe esențiale pentru funcționarea optimă a organismului. Ele sunt implicate în numeroase procese fiziologice, cum ar fi metabolismul, funționarea sistemului imunitar, sănătatea oaselor și a pielii, precum și producerea energiei. Fiecare vitamină și mineral are rolul său specific, iar deficitele pot duce la diverse probleme de sănătate.


Nutrinergic reprezintă cea mai complexă formulă Alevia, ce include întregul mix de micronutrienți, vitamine și minerale din sursă naturală, pentru a întregi spectrul de necesități esențiale ale organismului și pentru a susține energia celulară. Este un suport energetic, ușor de asimilat și cu disponibilitate ridicată, în momentele de suprasolicitare, cât și în cele de convalescență.

Produsul conţine: 23 de vitamine și minerale, 9 extracte naturale din plante și fructe, 7 extracte naturale din alge, 24 de pulberi naturale din fructe și legume și 7 ciuperci.

Cele 70 de ingrediente active asigură necesarul zilnic de nutrienţi esenţiali, atât în condiţii normale, cât și în stări de deficit sau de necesităţi crescute.

Produsul este recomandat ca adjuvant în:

·       Stări de oboseală, slabiciune, epuizare fizică si nervoasă, anemie, astenie

·       Creșterea randamentului intelectual (elevi, studenti) si a performanțelor fizice (sportivi)

·       Stres fizic și mental

·       Îmbătrânire prematură

·       Convalescență după diverse afecțiuni sau intervenții chirurgicale

·       Deficiențe imunitare, intelectuale, dereglări metabolice, hormonale: rahitism, anemie, fracturi, afecțiuni osoase, musculare, nervoase, dermatoze, fragilitate capilară, căderea părului.

Ginsengul-siberian de la Alevia este recunoscut pentru prorietățile sale energizante și revigorante. Are proprietăți imunostimulatoare și antioxidante; ajută la adaptarea organismului în condiții de stres.

Recomandat ca adjuvant în:

·       Reducerea stresului și oboselii, convalescență

·       Combaterea procesului de îmbătrânire

·       Îmbunătățirea performanței sexuale

·       Reducerea efectelor oboselii psihice, fizice și epuizării

·       Combaterea efectelor stresului prin echilibrarea hormonilor de stres și relaxarea sistemului nervos

·       Infecții virale

·       Slăbiciune, oboseală cronică, epuizare, insomnie, deficiențe de învățare, memorare, atenție, efort fizic intens, fibromialgie, etc

Vitaminele și Multimineralele de la Alevia:

• Oferă un tonus optim în viața de zi cu zi;

• Ajută în stări de oboseală, slăbiciune și epuizare;

• Contribuie la creșterea performanțelor fizice și mentale;

• Susține regimul alimentar al vegetarienilor;

• Susține efortul fizic la sportivi și la persoanele care efectuează munci dificile.

Ginsengul, Guarana, sâmburii de Struguri și Măceșele sunt tonice și revigorante iar împreună cu vitaminele și mineralele pun în condiții optime organismul pentru a face față stresului cotidian.

Descoperă toată gama Alevia pe magazinul online https://www.alevia.com.ro/, dar și pe rețelele de socializare: Instagram: alevia.com.ro și Facebook: https://www.facebook.com/AleviaRomania .

Găsiti produsele Alevia în farmacii și plafare.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu