Trendul GEMINI e aici! Top 5 formule de culori pe care trebuie neapărat să le încerci

 

wellaTehnica GEMINI este una dintre cele mai populare la momentul actual pe TikTok. Nu ai aflat până acum de ea? Este vorba despre un păr vopsit în două nuanțe, care reflectă creativitatea, impulsivitatea și natura iubitoare de distracție a persoanelor născute în zodia gemenilor. E obligatoriu să aparții acestei zodii, dacă vrei să porți acest look? Nici pe departe, trebuie doar să fii pregătită să porți cele mai îndrăznețe combinații de culori, precum roșu cu negru sau roz cu violet. 


Așadar, hai să explorăm acest trend cu tipsuri, trucuri și formule pe care le poți încerca de îndată! 

Top 3 tehnici pentru părul GEMINI

1. Șuvițe Chunky în nuanțe vibrante

„Una dintre cele mai populare tehnici de colorare pentru acest trend implică deschiderea părului cu ajutorul șuvițelor. Iar pentru când vrei să ieși în evidență cu niște culori puternice, ai nevoie de o bază mai deschisă pentru a le spori intensitatea. Așadar, încearcă tehnica foliilor pe o secțiune mai mare de păr cu BlondorPlex, decolorând șuvițele „chunky" înainte de aplicarea culorilor.”, recomandă Mihai Badin, stilist Wella Professionals.

2. Scaldă părul în culori actuale, strălucitoare

Părul „scufundat" în câteva nuanțe puternice reprezintă, de asemenea, o opțiune demnă de luat în calcul. Pune o nuanță de la rădăcină spre mijlocul lungimilor, apoi optează pentru o culoare și mai puternică, pe care s-o aplici până la vârfuri. 

3. Blocuri de culoare, de-o parte și de cealaltă a capului

Pentru cele mai inspirate blocuri de culoare, încearcă o creație „jumătate cu jumătate". Adică alege o culoare puternică pentru partea stângă a capului și o alta cât mai vie pe partea dreaptă. Începe cu o cărare pe mijlocul capului, apoi împarte părul pe secțiuni înainte de începerea procesului de colorare. Pentru un impact maxim, optează pentru două culori dramatice, diferite, precum negru cu galben. 


wella


Top 5 formule pe care trebuie să le încerci

1. Un look în două tonuri, de portocaliu și roșu

„Această tehnică este perfectă pentru părul creț, deoarece oferă texturii deja frumoase a părului o dimensiune suplimentară și îi îmbunătățește forma. Acest look dramatic se obține pe părul nuanțat cu Color Fresh Create pentru secțiunile de roșu și Infinite Orange pentru cele portocalii.”, explică stilistul. 

2. Violet mistic și șuvițe roz

Această paletă de nuanțe galactice depășește orice imaginație. Pentru a recrea acest look ai nevoie mai întâi să aduci părul într-o zonă mai deschisă, lucru pe care îl poți face cu BlondorPlex, apoi să nuanțezi cu Koleston Perfect pentru a obține nuanța dorită de roz. Clătește, neutralizează culoarea, apoi creează acele zone „maturate" de violet cu Shinefinity Color Glaze.

3. Paleta de culori ascunse

Ce zici de o combinație între verde și negru pe o tunsoare franjurată, care să încadreze fața și cu ajutorul nuanței de smarald? Recreează acest look cu Koleston Perfect pentru baza de negru, apoi pune BlondorPlex pe straturile inferioare care încadrează fața. La final se aplică un mix special de nuanțe Koleston Perfect pentru a obține un verde ce va părea extra vibrant în comparație cu tonurile de negru. 

4. Un blond scufundat în nuanțe de violet

„Părul blond reprezintă baza ideală pentru astfel de combinații, deoarece este suficient de luminos și de strălucitor pentru a oferi un plus de vibrație unor culori îndrăznețe. Așadar, dacă ai o nuanță deschisă, încearcă această combinație care începe cu BlondorPlex pentru a deschide, apoi cu Illumina Color pentru acel ton platinat. După ce clătești părul, aplică Color Fresh CREATE de la jumătatea părului către vârfuri. Rezultatul este un mix de roz și violet care seamănă cu părul sirenelor.”, punctează specialistul Wella Professionals. 

5. Albastru pe albastru

Diferite nuanțe din aceeași culoare. Aceste tonuri de albastru se complimentează una pe cealaltă, dar sunt și de impact grație stilului și zonei în care au fost plasate. Pentru a recrea acest look deschide mai întâi părul cu BlondorPlex, apoi nuanțează rădăcinile cu vopseaua demi-permanentă Color Touch. 


Cum menții părul în nuanțele GEMINI

1. Fă nuanțele pastelate extrem de puternice

Dacă ai optat pentru tonuri pastelate, întreținerea începe înaintea procesului de colorare. Pentru a menține nuanțele pastelate o perioadă mai lungă de timp, te sfătuim să le faci de la început cât mai puternice. În acest fel, estomparea culorii va fi mai puțin notabilă.

2. Împrospătează culorile vibrante

În funcție de nuanțele alese, îți poți împrospăta culorile cu ajutorul măștii Color Fresh de la Wella Professionals în doar 10 minute. Găsești acest tratament pigmentat în 13 nuanțe, inclusiv în cele pastelate.

       3. Folosește produse potrivite de îngrijire

„Șamponul și conditionerul sunt cei mai buni prieteni ai părului vopsit. Șamponul INVIGO Brilliance Color Protection și conditionerul Vibrant Color conțin antioxidanți și protejează de agresorii care estompează nuanța. Împreună, aceștia sporesc strălucirea părului și îl netezesc.”, adaugă stilistul. 


Acum ai suficientă inspirație pentru a-ți crea propriul look GEMINI. Nu uita să dai tag @wellahair_ro. Așteptăm cu nerăbdare să-l vedem!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu