In luna martie, FOREO te invita sa iti reinventezi rutina de frumusete

 


foreo



Martie este o luna care se conjuga la feminin. 1 martie, 8 martie, flori, fete, parfumuri, cadouri. Da, in martie e sarbatoare in fiecare zi.  Azi e 8 martie, Ziua Femeii, iar FOREO, liderul mondial in domeniul in domeniul beauty-tech, vrea sa schimbe perceptia despre standardele de frumusete, prin campania sa "F the rules". Azi, traim intr-o lume rigida,  cu asteptari nerealiste, iar FOREO  respinge ideea ca frumusetea implicp durere si suferinta, ca trebuie sa te straduiesti constant sa atingi perfectiunea. 


Foreo darama barierele si invita orice femeie sa fie libera si sa traiasca asa cum simte, dar mai ales sa se iubeasca si sa aiba grija de ea.


Frumusetea tine de simplitate, de eficienta, de stare de bine. Noi, cei de la  FOREO, credem in acest tip de idee si am creat conceptul de Rutina suedeza de frumusete - o abordare simpla, in trei pasi (si jumatate). In ce consta aceasta? In utilizarea unor produse atent alese, cu scopul de a obtine cele mai bune rezultate posibile. 

FOREO pune pret pe sinergia dintre aparate si ingrijirea pielii. In doar sapte minute, aceasta rutina promite sa curete, sa intinda, sa hidrateze si sa aduca un zambet larg pe fata ta. 


Iata imperativele noastre de frumusete si cele mai cele promotii la produsele FOREO:


Frumusetea necesita timp. Nu cu UFO™ 2. 


ECONOMISESTI 40%


Inlocuieste masca de 20 de minute cu un tratament de hidratare profunda de 2 minute. Pentru rezultate anti-imbatranire, dovedite clinic, intr-o saptamana! 


UFO™ 2 ofera pielii tale o hidratare imediata si de lunga durata, in timp ce este dovedit clinic ca iti creste nivelul de hidratare a pielii cu 126%, pastrand efectul pana la 6 ore. Poti utiliza UFO™ 2 in combinatie cu Mastile active UFO™, care au un discount de 30%, sau cu Mastile tip servetel FOREO.


Frumusetea acopera orice defect. Nu cu LUNA™ 3.


 ECONOMISESTI 40%


Spune NU imperfectiunilor si alege curatarea si exfolierea optima pielii tale. 


Stii deja: este dovedit clinic ca LUNA™ 3  indeparteaza pana la 99,5% din impuritati, grasimi si reziduuri de machiaj. Perii sai ultra-moi din silicon exfoliaza delicat celulele moarte ale pielii, pe cand pulsatiile T-Sonic™ indeparteaza impuritatile in profunzime - reducand sansele de aparitie ale eruptiilor. In modul de masaj de fermitate, pulsatiile de frecventa joasa ajuta la relaxarea punctelor de tensiune ale muschilor faciali si la netezirea aspectului liniilor fine, pentru un ten mai ferm. 


LUNA™ mini 3 este, de asemenea, la reducere, si o poti gasi la 50% din pret. 


foreo




Frumusetea implica durere. Nu cu BEAR™. 



ECONOMISESTE 25%


Nu mai sta pe ganduri! Inlocuieste procedurile cosmetice invazive cu un tratament relaxant de tonifiere faciala, pe baza de microcurenti. 

BEAR™ este primul dispozitiv medical cu microcurenti din lume, care integreaza sistemul Anti-Shock™. Acesta are o actiune anti-imbatranire si imbunatateste vizibil conturul fetei, prin energizarea si intarirea usoara a celor 69 de muschi ai fetei si gatului. Este dovedit clinic ca BEAR imbunatateste fermitatea pielii si reduce ridurile in doar o saptamana. Dispozitivul combina Pulsatiile T-sonic™ marca FOREO cu microcurentii, pentru a-ti oferi un efect instantaneu de lifting facial. 



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu