MaxShape Pro: Tehnologie revoluționară pentru remodelarea corporală de acum în El Studio Titulescu!

 
El Studio lansează în premieră, MaxShape PRO, un aparat revoluționar care combină tehnologiile HI-EMT cu Radiofrecvența. Acest aparat inovator este disponibil în locația din Sos. Nicolae Titulescu nr. 14 începând cu această lună și promite să ofere rezultate notabile pentru persoanele mai puțin active sau pentru cele care nu dispun de prea mult timp liber pentru a ajunge la antrenamentele de fitness. 


Remodelare corporală fără efort. Descoperă secretul unei transformări corporale spectaculoase cu MaxShape PRO - tratamentul care îmbină tehnologiile HI-EMT cu Radiofrecvența (RF). 


Cum funcționează?
HI-EMT (energie electro-magnetică focalizată): Câmpurile electromagnetice declanșează mii de contracții musculare de înaltă intensitate forțând fibrele musculare și celulele să se înmulțească și să crească la o rată mult mai rapidă. Acest proces ajută semnificativ la creșterea volumului muscular.


RF (Radiofrecvență): Căldura radiofrecvenței distruge celulele grase. Încălzirea cu radiofrecvență pregătește mușchii pentru expunerea la stres, similar cu ceea ce face o încălzire înainte de orice antrenament. Stimulează aportul de sânge către mușchi, astfel încât aceștia să se dezvolte mai puternic și mai rapid. De asemenea, încălzește straturile de grăsime subcutanată la un nivel care provoacă apoptoză. Celulele grase deteriorate vor fi îndepărtate treptat de metabolismul corpului în mod natural, ducând la înlăturarea permanentă a grăsimii.


Caracteristicile cheie ale MaxShape PRO:

Construirea musculară și remodelarea corpului: MaxShape PRO antrenează musculatura și sculptează corpul în același timp, oferind senzația unui exercițiu intens, benefic pentru sănătate.


Potrivit pentru diverse obiective: Este potrivit pentru modelarea corpului, creșterea masei musculare, topirea grăsimilor, definirea liniei abdomenului și ridicarea feselor. 


Procedură non-invazivă: MaxShape PRO este primul tratament non-invaziv pentru ridicarea feselor, fără timp de recuperare sau pregătire pre/post-tratament. Bazat pe energie electromagnetică focalizată de înaltă intensitate, o singură ședință provoacă mii de contracții musculare puternice, esențiale pentru îmbunătățirea tonusului și forței musculare.


Recomandare de tratament: Se recomandă o ședință de tratament de 30 de minute, cu un minimum de 4 sesiuni programate la 7 zile distanță. 


El Studio te invită să descoperi avantajele uluitoare ale MaxShape PRO și să îți transformi corpul într-un mod eficient, non-invaziv. Pentru informații suplimentare și programări contactează El Studio Titulescu, Sos. Nicolae Titulescu, nr. 14,  la 021 311 8340 sau vizitează www.el-studio.ro.


Fără sală, fără stres, doar REZULTATE!


Preț: 690 lei/abonament 5 ședințe  (30 min)

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu