Terapii de înaltă frecvență

 

masaj



O clipă. Un moment. O viață. O eternitate. Uneori de atât ai nevoie ca să poți să te detașezi și să te regăsești. Alege ca, din când în când, să lași lumea în spate. Să uiți de tot ce te macină. Nu ezita să îți dedici un moment de relaxare și de stare de bine. Propunerea noastră? O zonă încărcată energetic: Valea Cernei, la Băile Herculane. Mai exact, la Herculum Spa. 


Vei vedea că terapeutul spa poate deveni consilierul tău către starea de bine. El te va ajuta să descoperi care este formula favorită de detensionare. Momentum este un ritual spa personalizat, unde corpul reprezintă cheia și drumul. El știe cum va fi să fie. Atingeri blânde? Sau poate mișcări energice? Să fie revigorare? Să fie relaxare? Să fie un flux de detox? Eliminarea stresului și a durerii? În funcție de nevoile corpului tău, maseurul se va lăsa ghidat și își va acorda mișcările și tehnicile ca să te conducă în lumea relaxării.

Momentum este un masaj de relaxare unde mișcările lente și învăluitoare se combină cu frământările și tapotările mai mult sau mai puțin energice. Mai fluide sau mai line. Ritmate sau lente. Pentru ca tu să păsești spre o lume a seninătații, lipsită de tensiuni și gânduri negative. Mișcările sunt curgătoare, ample, ca un val. Terapeutul poate executa maneverele de masaj cu ambele mâini în zone diferite ale corpului. O mână poate fi pe spate și una pe șold. Rezultatul? O relaxare mai profundă și mai rapidă.

Momentum este o terapie care dă tonul evadării. O experiență senzorială, potențată de magia uleiurilor esențiale. Rozmarin, lavandă, mentă, verbină, portocală, lemongrass? Arome și adieri menite să îți încărce trupul și să îți relaxeze mintea. Totul începe cu trei respirații profunde. Și cu magia atingerii...

Fă-ți timp pentru o repriză de stare de bine, Nu ezita să optezi pentru o sesiune de masaj. Aceasta are rolul de a reactiva energiile organismului. De a le stimula. De a transmite blândețe și pace.

Tu ce planuri ai? Când vii să te bucuri de viața la Herculum Spa?

Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu