Cu Feroptim® Retard ai din nou energie pentru întreaga zi!

 


feroptim



Ți se întâmplă deseori să te simți obosită, să nu reziști la efort sau să nu ai putere de concentrare la serviciu? Durerile de cap, amețelile și lipsa poftei de mâncare au devenit ceva obișnuit de-a lungul unei zile? Acestea pot fi semnele deficitului de fier în organism și din păcate nu vor trece de la sine după un week-end de relaxare.



Fierul are un rol tonic, crescând eficiența întregului organism. Atunci când ne confruntăm cu anemia cauzată de carența de fier. putem resimți o mulțime de simptome care ne împiedică să funcționăm la capacitate optimă. În corpul nostru, fierul este necesar pentru a produce hemoglobină, care transportă oxigenul în țesuturile din corp. Fiecare celulă din corpul nostru are nevoie de oxigen pentru a produce energie. Un nivel scăzut de fier afectează oxigenarea normală a celulelor corpului, ceea ce înseamnă mai puțină energie produsă la nivel celular și resimțirea unei stări de oboseală, slăbiciune și frig, scăderea nivelului de energie, paloarea feței, dificultăți de respirație, iritabilitate, amețeli, ritm cardiac crescut, slăbirea sistemului imunitar și a capacității mentale.

Chiar dacă avem o dietă echilibrată și avem grijă să mâncăm sănătos, absorbția sau necesarul de fier în organism nu este mereu constant. În perioadele în care aportul de fier este mai scăzut sau organismul utilizează rapid fierul pentru diverse mecanisme interne, se poate ajunge la deficit de fier. În plus, conform statisticilor existente, aproximativ 1 din 5 femei aflate la vârsta reproductivă (fertilă) are anemie feriprivă din cauza menstruației. 


Ai grijă de sănătatea ta și recapătă-ți vitalitatea cu ajutorul Feroptim® Retard. Nu mai este nevoie să înfrunți toate aceste simptome de-a lungul zilei tale încărcate de multiple sarcini de lucru și responsabilități ale vieții de zi cu zi. Capsulele Feroptim® Retard cu eliberare prelungită îți redau energia de care ai nevoie pe parcursul întregii zile! Datorită sinergiei celor două ingrediente, fierul și vitamina C, vei beneficia din plin de multiplele avantaje pe care acestea le oferă. Fierul susține formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, iar vitamina C crește absorbția acestuia în organism. Împreună contribuie la reducerea oboselii, extenuării și la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, vitamina C ajută la formarea colagenului pentru funcționarea vaselor de sânge și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fiecare capsulă Feroptim® Retard cu eliberare preungită promovează o absorbție mai eficientă în timp a ingredientelor sale esențiale și îți asigură astfel necesarul de energie pe o perioadă mai îndelungată. Pentru ca tu să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus, în fiecare zi.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu